Darki napisał/a:
ile masz lat dzieffczynko
?
wiek mam podany w profilu, płeć też

zal mi cie .... a za wystawienie filmiku z rejestracja grozi kara. zebys wiedział gdzie moze to wieźć .... poprostu zenujące
@up
za p🤬lenie głupot też, wymiar kary - 2 razy murzyńskim pętem w pysk.
za p🤬lenie głupot też, wymiar kary - 2 razy murzyńskim pętem w pysk.

chcialem cos dodac ale wasze komentarze sa tak c🤬jowe ze mi sie odechcialo

Pener666 napisał/a:
wiek mam podany w profilu, płeć też![]()
rozumiem ze jestes dziewczynka z k🤬sem nic nie szkodzi

Darki napisał/a:
rozumiem ze jestes dziewczynka z k🤬sem nic nie szkodzi![]()
Nie, nie, nie kolego. Na internecie nie upolujesz zadnego dzieciaka. Dorwij jakiś wóz, najlepiej taki w którym się lody sprzedaje. Znajdź miejsce często odwiedzane przez dzieci i sprzedawaj tam słodycze. Jak przyjdą jakieś dzieciaki, co nie będą mieć kasy to dasz im wcześniej przygotowany prezent. Najważniejsza jest cierpliwość i nie wciskaj tego na siłę bo się ktoś połapie, upewnij się, że nikt Cię nie widział. Z tego co widzę płeć Ci nie przeszkadza więc szybciej to pójdzie

Darki słuchaj rad kolegi farenc-a. Odnoszę wrażenie że wie o czym pisze.

podpis użytkownika
Follow The White... Mouse.
0:24 "ja to zamieszcze .... zamieszcze na internet..." nosz k🤬a brak słów ....
podpis użytkownika
Dobrze, że nie ma zwyczaju łapania bukietów na pogrzebach...
Earl Grey napisał/a:
Darki słuchaj rad kolegi farenc-a. Odnoszę wrażenie że wie o czym pisze.
![]()
Buahahahaahah

zioolo napisał/a:
zal mi cie .... a za wystawienie filmiku z rejestracja grozi kara. zebys wiedział gdzie moze to wieźć .... poprostu zenujące
jaka niby kara? weź poczytaj kodeksy, bo ci mikołaj chyba na pałę nadepnął... nr rejestracyjny nie podlega ochronie, bo: a) nie można na jego podstawie zidentyfikować osoby; b) nr rejestracyjny może być połączony z firmą lub instytucją państwową, co nijak ma się ochronie... i tyle w temacie...

koles jedzie z jakims drewnem a oni go nagrywaja,co za debile haha