Główna Poczekalnia Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 23:50
PieDiePie
konto usunięte • 2012-12-13, 18:26
A o to typowa gwiazda 'Jutuba'. nastepna ciota na czele swojej armii innych ciot. malo mnie bawi ten typek ale ta parodia jego jest nawet zabawna .
Enjoy
Zgłoś
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte 2012-12-13, 19:52 3
pewdiepie ma spoko wrzuty a ten pojazd czy uzasadniony.. nie wiem, ale pewdie na pewno na tym zarabia nie mało + bonusy typu nowy lapek od razera itd.
Zgłoś
konto usunięte 2012-12-13, 19:53
Subscribe, co 2 sekundy, co za żebrak.
Zgłoś
konto usunięte 2012-12-13, 20:35 2
nom. te "spoko" wrzuty o ktorych gra co chwile w to samo i robi dokladnie to samo: czyli wydzierajac ryja i do siebie gadajac. gratuluje humoru
Zgłoś
konto usunięte 2012-12-13, 22:33 79
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
JakiesGowno 2012-12-13, 22:42 14
@Nexures tak prawda i zarabia więcej od Ciebie.
@up zgadzam się z tym panem
Zgłoś
konto usunięte 2012-12-13, 23:29 14
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
silverrose 2012-12-14, 2:55 3
Zgłoś
maraglear 2012-12-15, 3:15 2

z taką laską to faktycznie pedałek ;p
Zgłoś
Proximate 2012-12-15, 3:45 6
Cytat:

PieDiePie

Cytat:

A o to typowa gwiazda 'Jutuba'.

A o to typowy brak niewiedzy o wstawianym temacie..
Zgłoś
nyqual 2012-12-15, 6:48 2
Program, który podoba się widzom musi na siebie zarabiać tak jak w TV a, że cała widownia to gimbusiarnia to już inny problem. Ja sam nie rozumiem fenomenu Roja, który tylko wydziera się do mikrofonu jakby miał ADHD przecież jego Let's Play nie da się ogladać XD
Zgłoś
konto usunięte 2012-12-15, 8:28
TO jest takie prawdziwe :p
Zgłoś
Verdourth 2012-12-15, 9:20 1
Zgłoś
konto usunięte 2012-12-15, 9:32 4
Ten gosc ma zajebista laske, ktorje konto na YT to CutiePieMarzia, ktora tez jest lekko jebneita jak on
Zgłoś
geniuszę 2012-12-15, 9:35 10
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem