Na kilka magicznych dni jesieni impreza zmienia szare centrum miasta w spektakularne widowisko świetlnej animacji. To jednak nie tylko atrakcja turystyczna, ale i szansa by odkryć na nowo potencjał miasta i zakochać się w jego pięknie.
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:15
Na kilka magicznych dni jesieni impreza zmienia szare centrum miasta w spektakularne widowisko świetlnej animacji. To jednak nie tylko atrakcja turystyczna, ale i szansa by odkryć na nowo potencjał miasta i zakochać się w jego pięknie.
wszystko fajnie tylko powinni tam zakazać używania fleszy podczas robienia zdjęć - albo przynajmniej dać informację jak robić zdjęcia żeby coś na nich było potem widać.
vonreinert, Łódź powinna się zająć tym co jeszcze chwilę robiła temu. Odzież i te sprawy a nie ściąć towaru z chin .Wszyscy byśmy wyszli na tym dobrze.
Mi Łódź kojarzy się z paradą wolności i Kropiewnickim, który zbanował tą wspaniałą imprezę. Widzę jednak, że wraca wiara w Lódź(i).
@vonreinert - załóż z łaski swojej temat w dokumentalnych. Chętni bym poczytał o ciekawostkach, popatrzył na zdjęcia. Albo chociaż jakiś link do galerii zarzuć.
Byłem, widziałem. Festiwal fajny, fajnie by było gdyby miasto chociaż trochę przyłożyło do niego starań (bo festiwal oczywiście nie jest organizowany przez ich ży... ekhm, no... władze miejskie, tylko niezależną fundację). Miałem okazję "wejść za kulisy" i muszę przyznać, że nie mieli łatwo.
A Łódź jak brzydka była, tak jest i nadal.
A Łódź jak brzydka była, tak jest i nadal.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie