Główna Poczekalnia (3) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 16:02
🔥 Niewypał - teraz popularne
konto usunięte 2014-02-17, 21:39 2
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2014-02-17, 21:40
Ale dobrze pojechał
Zgłoś
konto usunięte 2014-02-17, 21:41
tonieja napisał/a:

na nazwisko ma Sherwood, jego przodek na bank był kiedyś szeryfem w okolicach lasu

Tamten szeryf o którym myślisz nazywał się Nottingham. Sherwood to był sam las Ale idąc tym tropem - to jest po prostu głupek leśny!
Zgłoś
femi666 2014-02-17, 21:44 2
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2014-02-17, 21:48 4
Tak, naśmiewajcie się z Brytoli ile chcecie. Głupio będzie jednak jak spotkacie takiego co powie wam w ile tygodni zjedzono Polskę w 1939. Polacy byli mocni, ale w mocniejszej drużynie. Sami o państwo już nie potrafiliśmy zadbać (i w sferze polityki, i zarządzania państwem, jak i budowaniu silnej armii- to samo co dzisiaj).

Także troszkę pokory, bo sukcesy mieliśmy dopiero gdy staliśmy się częścią wielkiego walca który był skazany na zwycięstwo.
Zgłoś
konto usunięte 2014-02-17, 21:58 1
I oczywiście, Polacy muszą się dowartościować obrzucając kogoś błotem. I wy się dziwicie, że się z nas śmieją.

Co do samego tematu. Brytyjczycy są walecznym narodem (podobnie jak Polacy) z tą różnicą, że oni potrafią o siebie zadbać i wiedzą kiedy odpuścić (Jałta). Rozumiem się śmiać z Francuzów, ale do Brytyjczyków mam szacunek.
Zgłoś
sono 2014-02-17, 22:01 2
@Szeri
Właśnie przestałem śmiać się z Brytoli, a zacząłem z ciebie. Nie wiem, co zabawniejsze - bombardowanie Niemiec ulotkami, czy twoje brednie.
Zgłoś
konto usunięte 2014-02-17, 22:07 1
sono napisał/a:

@Szeri
Właśnie przestałem śmiać się z Brytoli, a zacząłem z ciebie. Nie wiem, co zabawniejsze - bombardowanie Niemiec ulotkami, czy twoje brednie.

Poucz się historii koleś. Brytyjczycy musieli dopuścić do aneksji Polski przez Niemcy, aby graniczyły one z ZSRR. Wiadomo było, że między tymi mocarstwami wybuchnie wojna prędzej czy później i się nawzajem osłabią. Polska była po prostu pryszczem na twarzy dla Anglików i ja ich postawę rozumiem. To Beck schrzanił sprawę podpisując sojusz z UK, oni dobrze wiedzieli co robią.
Zgłoś
Azmin1 2014-02-17, 22:08
sono napisał/a:

@Szeri

widzę że brak podstawowej wiedzy historycznej się kłania. <oklaski>
Zgłoś
boberm 2014-02-17, 22:21 1
Uczcie się on angoli jak wykorzystywać innych na swoją korzyść a nie miejcie do nich pretensje. Polska mogłaby wyciągnąć jakieś wnioski i przestać tylko oddawać własną niepodległość z rąk do rąk.
Zgłoś
Gunerr 2014-02-17, 22:42
Owa riposta ma już ponad 1600 lajków
Zgłoś
TheDragomir 2014-02-17, 22:51
komentarz z 14 lutego o 11:06 pod postem z 20 like-ami,
rozwinąć i lajkować gościa ;3
Zgłoś
konto usunięte 2014-02-17, 23:30
Konkretny pocisk na idiotę należał się. Ale użytkownicy Sadola wspomnieli by jeszcze o Grunwaldzie, Wiedniu, husarii, Bitwie Warszawskiej i wrześniu 1939 ... a nie, wtedy to przegraliśmy ... na koniec to Anglicy wygrali wojnę z Ruskimi i Hamburgerami. My po 1920 roku już nie wygraliśmy niczego - fartem wygrana bitwa z czerwonymi zwana "cudem" ... nooooo ale kieeeeedyś to byliśmy bla bla bla ...
Zgłoś
dzarul 2014-02-17, 23:54 4
Zgłoś
konto usunięte 2014-02-18, 0:08
Nie słucham tej muzyki, ale specjalnie wszedłem na FB żeby dać mu lajka no i oczywiście piwko leci.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem