Podczas burzy, która przeszła nad Dubajem, ogromny piorun uderzył w poniedziałek w iglicę drapacza chmur - Burdż Chalifa, najwyższego budynku na świecie. To niecodzienne zdarzenie uwiecznił na zdjęciu agent nieruchomości z Brighton.
podpis użytkownika
Gdyby ludzie rozmawiali tylko o tym, co rozumieją, zapadłaby nad światem wielka cisza.
Do autora tematu: W tym przypadku nie jest to zjawisko atmosferyczne. Widoczny jest pył wyrzucany podczas erupcji wulkanu, drobiny pyłu zderzając się gromadzą energię w postaci ładunku elektrostatycznego. To co widać to wyładowanie.
pryk123 napisał/a:
błyskawice są piękne dopuki nie jebnie ci w hałupe
![]()

Poprawne formy to: "dopóki" i "chałupę"
podpis użytkownika

Darzla napisał/a:
Moim zdaniem najpiękniejsze zjawisko atmosferyczne
To chyba nie zaznałeś piękna parowania sików na dwudziestostopniowym mrozie

arkanoid napisał/a:
To chyba nie zaznałeś piękna parowania sików na dwudziestostopniowym mrozie![]()
Ehh Ci sadisticowi romantycy...
najpiękniejsze zjawisko atmosferyczne to trąba powietrzna wciągająca do swojego środka cyganów xd

Gówno nas obhcodzi twoje zdanie . Liczy sie tylko klucz.

kawka999 napisał/a:
Gówno nas obhcodzi twoje zdanie . Liczy sie tylko klucz.
dałem ci piwko, bo straciłem pięć minut na zastanawianiu się o jaki klucz może chodzić

Cytat:
Bo konkurencja to deszcz, śnieg i wiatr. No faktycznie ciężko było wybrać najpiękniejsze...Moim zdaniem najpiękniejsze zjawisko atmosferyczne
@Dick Podczas burzy, która przeszła nad Dubajem, ogromny piorun uderzył w poniedziałek w iglicę drapacza chmur - Burdż Chalifa, najwyższego budynku na świecie. To NIECODZIENNE zdarzenie uwiecznił na zdjęciu agent nieruchomości z Brighton.
Tak w tym przypadku to jest naprawdę niecodzienne,budynek wystaje prawie kilometr nad ziemie to naprawdę dziwne że walą w niego pioruny,tam burza może być niecodziennym zjawiskiem,ale do c🤬ja na pewno nie uderzenie pioruna podczas burzy w tą antenkę.
Tak w tym przypadku to jest naprawdę niecodzienne,budynek wystaje prawie kilometr nad ziemie to naprawdę dziwne że walą w niego pioruny,tam burza może być niecodziennym zjawiskiem,ale do c🤬ja na pewno nie uderzenie pioruna podczas burzy w tą antenkę.