Może nikt tu nie ginie a film aż prosi się o kosz za epicką muzyke czy brak sadystycznej treści aczkolwiek pokazuje on właśnie naszego ducha do walki, zapału Narodowego jaki żywimy do kibicowania i do sportu w którym sami odnosimy wielkie sukcesy, chociażby w siatkówce
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Duxi
2012-07-10, 20:14
I z czego tu się cieszyć? Z porażki robić sukces...
konto usunięte
2012-07-10, 20:17
hejtować to można tutaj tvp, która zrobiła ten filmik.
Który jest po prostu plagiatem tego, który był zrobiony przed meczem z Rosją
Jest jedno czego i ruscy i niemcy mogą mi zazdrościć, tego że urodziłem się Polakiem
konto usunięte
2012-07-10, 21:04
a gdzie natalia siwiec? co to za film wogole?
konto usunięte
2012-07-10, 22:00
Co to za nuta, bo jej chyba nigdy nie słyszałem...
konto usunięte
2012-07-10, 22:15
Two Steps from Hell - Heart of Courage oraz Hans Zimmer - Time. Dziękuje, dobranoc.
konto usunięte
2012-07-10, 22:19
Muzyka to:
Two Steps from Hell - Heart of Courage
konto usunięte
2012-07-11, 1:54
moim zdaniem wcale nie wina piłkarzy że nie wyszliśmy z grupy tylko tego pajaca smudy. Idiota nie wiedział że zmiany można zrobić a jak wiedział to nie wiedział jakie. Jeszcze na koniec powiedział że on zrobił wszystko jak należy i żadnych błędów nie popełnił. Pieprzony lamus