no k🤬a zaraz do biedy lece . a co do autora , Tak wiemy jestes rudym gimbazjalistą i nie r🤬asz

Gumki za pół ceny? Fiu fiu fiu. A po walentynkach promocja w biedronce na testy ciążowe?

podpis użytkownika
Gdyby ludzie rozmawiali tylko o tym, co rozumieją, zapadłaby nad światem wielka cisza.
K🤬a nigdy nie kupię gumek w markecie. Kiedyś słyszałem zacną historię od typa, który siedział na kasie. Mówił, że jak nikt nie patrzał to z nudów przebijał całe opakowania kondonów.
teken napisał/a:
K🤬a nigdy nie kupię gumek w markecie. Kiedyś słyszałem zacną historię od typa, który siedział na kasie. Mówił, że jak nikt nie patrzał to z nudów przebijał całe opakowania kondonów.
Tak..i rozdupiał z nich folię a nikt tego nie zauważył że na nowych gumkach nie ma folii..oczywiście..

podpis użytkownika
Przybyłem, zobaczyłem i oczom nie wierzę.
ale dlaczego promocja jest wywieszona na produktach mars i twix =D

No k🤬a, ja już sie dzisiaj zaopatrzyłem w 2 paki jak tylko zobaczyłem cene
Nie r🤬am ale k🤬a tak tanio to musiałem wziąć
Nigdy nie wiadomo kiedy por🤬am a przezorny zawsze ubezpieczony czy jakoś tak
Taa.. pewnie stracą już termin ważności zanim cokolwiek zar🤬am

Taa.. pewnie stracą już termin ważności zanim cokolwiek zar🤬am

W tym przypadku Walewtyłki...
,,Na świecie nie ma ludzi normalnych i nienormalnych,tylko są ci pozamykani w zakładach i ci którzy nie zostali przebadani."
podpis użytkownika
,,Patrzysz na k🤬ę,myślisz to k🤬a,a sam jesteś k🤬ą dla kogoś tam...",,Na świecie nie ma ludzi normalnych i nienormalnych,tylko są ci pozamykani w zakładach i ci którzy nie zostali przebadani."
Durex jest ja Apple. Niby wsio dobre, ale tak naprawdę jakość jest ujemna i często się psuje : D

U mnie kobieta jest uczulona na ten ich nawilżacz chyba, czyli wciąż na bogato.. Unimil Skyn będzie trzeba kupić...
BTW: Czy tylko ja kupuję packi po 12 sztuk, czy ktoś jeszcze na sadolku wyszedł z gimnazjum?
BTW: Czy tylko ja kupuję packi po 12 sztuk, czy ktoś jeszcze na sadolku wyszedł z gimnazjum?
Żele są przeciętne, chyba że ktoś lubi dokładać porcję co parę minut. Pina colada znośna w smaku ;]
podpis użytkownika
"Uczeni wyliczyli, że jest tylko jedna szansa na milion, by zaistniało coś tak całkowicie absurdalnego. Jednak magowie obliczyli, że szanse jedna na milion sprawdzają się w dziewięciu przypadkach na dziesięć." T. Pratchett