👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:59

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Kierowca busika pewnie też niezły uj ale za to nasz a nie importowany.
Poza tym podobała mi się 'dolewka' przez okno 'na wszelki wypadek'
Poza tym podobała mi się 'dolewka' przez okno 'na wszelki wypadek'

w listopadzie nie bedzie już tego śmiesznego państwa jak ukraina trump tego dopilnuje Pan Putin już zaciera rączki i każdy normalny też
keisats napisał/a:
Bardzo niepokojące zjawisko. Ukr czuje się tak bezkarny, że pomimo, że ma charakterstycznie, niewzbudzające bądź c bądź szacunku i symaptti ukraińskie tablice, postanawia wymierzać sprawiedliwość w kraju w którym jest gościem..
Granica ich bezczelnosci, braku szacunku do Polski i Polsków już dawno została przekroczona.
Ten kurewski rząd 13 grudnia rozważa zatrudnienie ich w policji
keisats napisał/a:
Bardzo niepokojące zjawisko.
Bardzo niepokojące zjawisko. Polaki nie umieja jezdzic na trasach szybkiego ruchu i trzymaja sie zbyt blisko samochodu przed znimi. Ja juz jestem zmeczony jazda z tymi brudasami

keisats napisał/a:
Bardzo niepokojące zjawisko. Ukr czuje się tak bezkarny, że pomimo, że ma charakterstycznie, niewzbudzające bądź c bądź szacunku i symaptti ukraińskie tablice, postanawia wymierzać sprawiedliwość w kraju w którym jest gościem..
Granica ich bezczelnosci, braku szacunku do Polski i Polsków już dawno została przekroczona.
Dopiero się rozkręcają przy dzikim aplauzie ze strony sprzedajnego lewactwa i innych pożytecznych idiotów z kompleksem niższości.
z tym gazem to dobry pomysł, kupie sobie większy i bede woził w aucie, szkodniki trzeba opryskiwać

podpis użytkownika
dobry sadol to martwy sadolOświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie