Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
tadekniejadekzjadl 2024-07-26, 14:50 1
zloty FOX 👍🏼współczuję ukr jak go zapiecze
Zgłoś
Kaczanga 2024-07-26, 14:54 8
Ukraina do utylizacji.
Zgłoś
krolikosus 2024-07-26, 15:10
Szkoda że granatu nie miałeś .. eh
Zgłoś
Konto usunięte 2024-07-26, 15:11 2
@Dżepetto , no i jesteś k🤬a u pani .
Zgłoś
Budrys2000 2024-07-26, 15:23 3
POLTERGAIST napisał/a:

w ukrainie

na Ukrainie

Szanujmy język polski.
🇵🇱
Zgłoś
hasfar 2024-07-26, 15:26 7
@Dżepetto

@Dżepetto

Już do nas jedzie specjalna internetowa: ukraińcowa policja awaryjna - w skrócie UPA.
Co za debil...
Zgłoś
riddick1773 2024-07-26, 15:28 9
Jebac ukraine i te chachły upadlińskie. Wyjebac ich zza bug zamknąć granice i postawić mur. Wystawić im rachunek za pomoc i zerwać wszelkie stosunki dyplomatyczne.

podpis użytkownika

C🤬j w dupę temu co sprzyja dzielnicowemu
Zgłoś
jkllll485 2024-07-26, 15:54
Busiorza chyba nie pierwsza taka przygoda skoro używa gaśnicy gazowej do obrony.
Zgłoś
Paxon12 2024-07-26, 16:44 3
Powiem wam że mam już ich dość!??
Zgłoś
Bul_od_bytu 2024-07-26, 16:58
Widlarze robią u nas na drogach co chcą. To akurat moje okolice więc takich i podobnych sytuacji jest mnóstwo. Sam miałem kilka zdarzeń z walecznymi banderowcami, ale na ogół gaz lub nagranie z rejestratora ich uspokaja.
Najlepsze było gdy raz policja podjechała jak z takim dyskutowałem, zapytali o co chodzi, a jak się okazało, że mogą mieć robotę to stwierdzili, że "bez dowodu w postaci nagrania oni nic nie mogą zrobić" Fakt, że gość stanął w poprzek pasa i blokował ruch to c🤬j i pojechali w p🤬du
Zgłoś
takamahi 2024-07-26, 17:01 1
O ile jestem zdania że obecnie, w tych realiach Ukrainę i Ukraińców należy wspierać, To tego gościa należało by wziąć, związać jak p🤬lony baleron, dołączyć kopię filmiku i wysłać do Ukrainy prosto na linię frontu.

podpis użytkownika

J🤬 ruską propagandę, i tych co ją szerzą też.
Zgłoś
pazdzioch 2024-07-26, 17:07 3
Namierzyć sk🤬ysyna, odesłać do Ukrainy. Chłopcy z frontu mają wk🤬a na tych debili, którzy tu odp🤬lają takie numery. Wychowają go.
Zgłoś
~Velture 2024-07-26, 17:09 5
takamahi napisał/a:

O ile jestem zdania że obecnie, w tych realiach Ukrainę i Ukraińców należy wspierać, To tego gościa należało by wziąć, związać jak p🤬lony baleron, dołączyć kopię filmiku i wysłać do Ukrainy prosto na linię frontu.

Wyp🤬oliłbym z naszego kraju każdego upadlińca z adresem meldunkowym na zachód od kijowa włącznie. Po prostu. Wyj🤬 i niech wracają do siebie. Tam jest bezpiecznie a takich jest najwięcej.
Sp🤬olili tutaj przed wojną niby a na upadlinie wynajmują swoje mieszkania/domy trzepiąc z tego hajsiwo, biorą u nas ile się daje i traktują nas tak jak k🤬a traktują.

podpis użytkownika

Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<
Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
Zgłoś
takamahi 2024-07-26, 17:18 2
Velture napisał/a:

Wyp🤬oliłbym z naszego kraju każdego upadlińca z adresem meldunkowym na zachód od kijowa włącznie. Po prostu. Wyj🤬 i niech wracają do siebie. Tam jest bezpiecznie a takich jest najwięcej.
Sp🤬olili tutaj przed wojną niby a na upadlinie wynajmują swoje mieszkania/domy trzepiąc z tego hajsiwo, biorą u nas ile się daje i traktują nas tak jak k🤬a traktują.

Dobrze że c🤬ja w tym temacie możesz zrobić, bo nie wszyscy są tacy jaki piszesz, Przeraża mnie krótkowzroczność i wąskie horyzonty myślowe ludzi na Sadolu. Życie nie jest czarno - białe, jest masa szarości pomiędzy. Tak wśród Ukraińców są przestępcy, kombinatorzy, są też ludzie normalni którzy normalnie w naszym kraju pracują i dokładnie tak samo jest z Polakami, są przestępcy, kombinatorzy, i ludzie normalni też. Tyle tylko że Ukraina teraz dostaje ostro po dupie od ruskich bandytów, a nam Polakom powinno zależeć na tym aby nie przegrała tej wojny wcale, lub przynajmniej nie na tyle dotkliwie że miała by zniknąć jako kraj. Wtedy mieli byśmy na granicy poj🤬ych rusków. A to dla naszego kraju mega h🤬jowy scenariusz. Także puknijcie się w łeb i zacznijcie trochę k🤬a myśleć.

podpis użytkownika

J🤬 ruską propagandę, i tych co ją szerzą też.
Zgłoś
saves 2024-07-26, 17:21 4
Ależ Ukry ciężko pracują na traktowanie ich jak śmieci... Na początku wojny woziłem jakieś pampersy i inne pierdoły na dworce. Dziś sram na nich. Bezczelne, roszczeniowe i awanturnicze bydło.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie