📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 19:15
🔥
Szybka karma na śląsku
- teraz popularne

faktycznie pierwszy filmik lepiej oglądać bez dźwięku - ja słuchałem i czuje się tak jakby mi ktoś śrubokrętem w uchu grzebał... dalej słyszę ten dźwięk...

Piwo za przyrodę i za ostrzeżenie przed tym shitem z pierwszego filmiku

Zaczyna mnie irytować to onanizowanie się marihuaną. Co chwila filmik z jakiegoś cannabis cup'a i inne ścierwa. Sam pale i to nawet sporo, ale już mnie po prostu nudzi ten temat i związany z nim spór na sadolu.
dawaj więcej niech sie hejterzy pospianja pod Twoimi filmikami

Dopiero po jakichś 4 minutach się zorientowałem co to za roślina ^^ Czy kto lubi czy nie, pierwszy film jak dla mnie urywa dupę.

Mervil napisał/a:
Zaczyna mnie irytować to onanizowanie się marihuaną. Co chwila filmik z jakiegoś cannabis cup'a i inne ścierwa. Sam pale i to nawet sporo, ale już mnie po prostu nudzi ten temat i związany z nim spór na sadolu.
Znaczy Twoja mama też przegląda sadistica, i boisz się, żeby Ci tego nie zabroniła ze względu na rozpowszechnianie pokus narkotykowych?

@up up krótlo zwiężle i na temat: nie chcesz palić to nie pal ale jeśli nie masz pojęcia to poprostu zamknij mordę i idż sobie kupić browar albo co tam chcesz ale nie komentuj nie mając zielonego pojęcia.Na sadolu jest wiele takich gimbów jak ty którzy drą japę "A o ćpuny" itp. ale tak naprawdę mają 14 lat i tlko mocni gdy w necie przykozaczyć mogą.

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie