Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Piękno natury ;)
Konto usunięte • 2012-12-16, 23:16
Tak jak obiecałem dodaje więcej enjoy

Pierwszy oglądać bez dźwięku bo srubstep.

Zgłoś
nostres 2012-12-16, 23:43 4
faktycznie pierwszy filmik lepiej oglądać bez dźwięku - ja słuchałem i czuje się tak jakby mi ktoś śrubokrętem w uchu grzebał... dalej słyszę ten dźwięk...
Zgłoś
Konto usunięte 2012-12-17, 9:31 1
Ciekawe jaka odmiana jest na 2gim filmiku?
Zgłoś
kluch 2012-12-17, 9:55
piękna natura z j🤬iem kłody w tle
Zgłoś
Anper 2012-12-17, 18:30 2
Nie śróbstep tylko Deep Dubstep ignorancie.

podpis użytkownika

o.O"
Zgłoś
Konto usunięte 2012-12-18, 15:08 1
Piwo za przyrodę i za ostrzeżenie przed tym shitem z pierwszego filmiku
Zgłoś
Mervil 2012-12-18, 15:22
Zaczyna mnie irytować to onanizowanie się marihuaną. Co chwila filmik z jakiegoś cannabis cup'a i inne ścierwa. Sam pale i to nawet sporo, ale już mnie po prostu nudzi ten temat i związany z nim spór na sadolu.
Zgłoś
Konto usunięte 2012-12-18, 16:01
łooo ale krzok ! masakra jak wywaliło
Zgłoś
solton021987 2012-12-18, 16:12 1
dawaj więcej niech sie hejterzy pospianja pod Twoimi filmikami
Zgłoś
Cezarry 2012-12-18, 16:55 1
Dopiero po jakichś 4 minutach się zorientowałem co to za roślina ^^ Czy kto lubi czy nie, pierwszy film jak dla mnie urywa dupę.
Zgłoś
Konto usunięte 2012-12-18, 18:22
Super, że palisz i w ogóle, ale tak szczerze to h🤬j kogo to obchodzi? Idąc tym tropem każdy piwosz ma się jarać jak rośnie chmiel i ślinić się do monitora jak pies Pawłowa? Nie k🤬a, ale marihuana jest nielegalna i trzeba się chwalić, jaki to ja nie jestem JP i na każdym kroku zaznaczać jak to ja nie p🤬le prawa. Zrozumcie w końcu, że nie jesteście fajni - to wygląda jak gimbusy mażące po murach śniegiem w sprayu "CHWDP", "Facetka od przyry to debil" i oczywiście potem wrzucające na fejsika pamiątkowe zdjęcie przy swoim "dziele".
Palcie nawet liście kasztanowca, wciągajcie proszek do prania, ale nie chwalcie się tym.
I nie p🤬lcie, że trawka jest zdrowa, w przeciwieństwie do alkoholu, bo skoro jebie wam się w mózgu, to nie może się obejść bez skutków ubocznych dla układu nerwowego.
Zgłoś
timmy77 2012-12-18, 19:48
Mervil napisał/a:

Zaczyna mnie irytować to onanizowanie się marihuaną. Co chwila filmik z jakiegoś cannabis cup'a i inne ścierwa. Sam pale i to nawet sporo, ale już mnie po prostu nudzi ten temat i związany z nim spór na sadolu.

Znaczy Twoja mama też przegląda sadistica, i boisz się, żeby Ci tego nie zabroniła ze względu na rozpowszechnianie pokus narkotykowych? Nie podoba się, to nie oglądaj jak widzisz jak się zaczyna filmik matole

podpis użytkownika

Let's rock'n'roll
Zgłoś
RapujacyToster 2012-12-18, 20:31
@up up krótlo zwiężle i na temat: nie chcesz palić to nie pal ale jeśli nie masz pojęcia to poprostu zamknij mordę i idż sobie kupić browar albo co tam chcesz ale nie komentuj nie mając zielonego pojęcia.Na sadolu jest wiele takich gimbów jak ty którzy drą japę "A o ćpuny" itp. ale tak naprawdę mają 14 lat i tlko mocni gdy w necie przykozaczyć mogą.

podpis użytkownika

Lubię gify
Zgłoś
I_am_what_I_am 2012-12-18, 20:40
druga choineczka idealna na święta
Zgłoś
Konto usunięte 2012-12-18, 21:23
RapujacyToster,
Po pierwsze nie mam 14 lat, po drugie o marihuanie wiem na pewno więcej, niż ty, bo moja wiedza nie ogranicza się do czytania składu domestosa na kiblu.
A 90% ludzi, którzy piszą posty typu "kozak w necie, p🤬da w świecie" zazwyczaj sami mają po 12 lat, a ich dupy przez osiedlowych kumpli mają średnice większą niż studzienki kanalizacyjne.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie