@Gurgul99
1. Mysle że liczba 99 w Twoim nicku, to skrót rocznika urodzenia (1999)
2. Photoshop nie jest aplikacją.
3. Photoshop nie miał w tych zdjęciach udziału, dobry fotograf zrobi coś takiego bez dodatkowych PROGRAMÓW typu photoshop.
(oczywiście nie tyczy sie to zdjecia z pniem-kobietą)
1. Mysle że liczba 99 w Twoim nicku, to skrót rocznika urodzenia (1999)
2. Photoshop nie jest aplikacją.
3. Photoshop nie miał w tych zdjęciach udziału, dobry fotograf zrobi coś takiego bez dodatkowych PROGRAMÓW typu photoshop.
(oczywiście nie tyczy sie to zdjecia z pniem-kobietą)

Super bardzo ładnie to się prezentuje !
( Myślę że, najlepiej wyglądają 3 zdjęcie wiatraki we mgle oraz 6 i 11 )

ziehzeit napisał/a:
Dajcie lepiej źródło albo w większej rozdzielczości.
dokładnie ! szukam na tej stronie i nie mogę znaleźć tego !

@mahalik666
Jest sporo prawdy w tym co piszesz, lecz niemal każdy fotograf choćby nie wiadomo jak dobre zdjęcie by zrobił- niemal zawsze DELIKATNIE(lekutko podciągnie kontrast i barwy) w Lightroom, który to służy do obróbki fotografii w przeciwieństwie do PS.
Jest sporo prawdy w tym co piszesz, lecz niemal każdy fotograf choćby nie wiadomo jak dobre zdjęcie by zrobił- niemal zawsze DELIKATNIE(lekutko podciągnie kontrast i barwy) w Lightroom, który to służy do obróbki fotografii w przeciwieństwie do PS.
Ta pierwsza fota przypomina mi to co spostrzegłem przez ułamek sekundy , jak u mnie w hajźlu junkiers p🤬lną !!
Powaga !!
Powaga !!

podpis użytkownika
on czy ona ? kłamię albo oszukuję ??
Miło tak od czasu do czasu się odchamić.
podpis użytkownika
jagiellonski24.pl | strategyandfuture.org
Nie mogłem się powstrzymać

podpis użytkownika
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
Dudeczek napisał/a:
Nasi przodkowie walczyli by tego znaku nigdy już więcej nie widzieć, walczyli o wolną Polskę a ty się naśmiewasz z takich rzeczy jak niewychowany gówniarz....Co ja pie**ole toż to sadistic. Zajebista fotaNie mogłem się powstrzymać
Obrazek