Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Piękny drogi samochód
Konto usunięte • 2012-12-29, 18:51
Jak Alex będzie miał majdacha to wam pokaże!
Polecam cały odcinek nr 5 "Chłopaki do wzięcia", dostępny na ipli.
Zgłoś
j2m2 2012-12-29, 18:52
i na youtube też jest
Zgłoś
Ciastek2 2012-12-29, 19:07
Odcinek zajebisty polecam!
Jak go oglądałem to mnie aż brzuch rozbolał
Zgłoś
Tradyt 2012-12-29, 19:09
Wolę słuchać Bandziorka
Zgłoś
hudziel 2012-12-29, 19:11 1
@up
Wszyscy wolą bandziorka.

Wszystkie 9 odcinków dostępne na IPLA :]

podpis użytkownika

Chcę zostać księdzem jak mój ojciec.
Zgłoś
Konto usunięte 2012-12-29, 19:23
"NO dziewczyna to musi miec tu no i tu" Szkoda mi tych trzech kawalerów, strasznie zdesperowani i przez przytłoczeni. Ale i tak nic nie przebije kawalera grabaża i jego młodszego siostrzeńca
Zgłoś
Nathaniel_Demerest 2012-12-29, 19:46
Kobieta sadistica, nie możliwe by nie trafiło to na główną...

Nawet jakby ktoś już to wrzucił wcześniej

podpis użytkownika

Zgłoś
JedzMojLagier 2012-12-29, 19:56 23
@up, baba z k🤬sem i to ze wsi, nasza, Polska, swojska

podpis użytkownika

'Who you are is not fixed for all of eternity. A man could forge himself anew if he so wanted.'
Christopher Paolini
Zgłoś
Konto usunięte 2012-12-29, 20:31 1
Cholera, puki się nie odezwał myślałem, że to baba;p Co to w ogóle jest za nowy hicior internetu?
Zgłoś
contracts 2012-12-29, 22:44
na roksa.pl macie 2x shemale w warszawie, wejdźcie na warszawę, ctrl+F i wpisywać shemale ... polecam dla sadoli btw. nie testowałem... jeszcze
Zgłoś
Konto usunięte 2012-12-29, 23:14
Qyyn.Nikol napisał/a:

Jak Alex będzie miał majdacha to wam pokaże!
Polecam cały odcinek nr 5 "Chłopaki do wzięcia", dostępny na ipli.

Mówisz, że polecasz cały odcinek?
gay detected!
Zgłoś
Konto usunięte 2012-12-30, 9:03 12
Shinja napisał/a:

Mówisz, że polecasz cały odcinek?
gay detected!

Jestem rok młodszy od ciebie, a już wcześniej wiem,że nie można wszystkiego wpakować w dwie szuflady. Niestety prostactwo często ogranicza. Znając życie za swój, jakże już wyczerpany komentarz dostaniesz parę piw, jednak wiedz,że od takich samych cebularzy, jakim ty jesteś.
Zgłoś
Konto usunięte 2012-12-30, 9:27 1
Obejrzałem cały odcinek.
to nie jest śmeiszne, to jest smutne (szczegolnie grabaż)
trudno bez miłości żyć.
Zgłoś
Konto usunięte 2012-12-30, 10:09 2
piekny samochod - golf buahahah golf:D marzenie polaka - golf
Zgłoś
Konto usunięte 2012-12-30, 10:16 5
Qyyn.Nikol napisał/a:

Jestem rok młodszy od ciebie, a już wcześniej wiem,że nie można wszystkiego wpakować w dwie szuflady. Niestety prostactwo często ogranicza. Znając życie za swój, jakże już wyczerpany komentarz dostaniesz parę piw, jednak wiedz,że od takich samych cebularzy, jakim ty jesteś.

Niezły z ciebie psycholog, skoro po 2 zdaniach, potrafisz ocenić, czy ktoś jest prostakiem, czy też nie. Nie jestem żadnym "cebularzem" i zapewniam cię, że w życiu realnym ludzi nie szufladkuję. To z tobą jest coś nie tak. Nie wiem czy sobie zdajesz z tego sprawę, ale to jest sadistic.pl, strona wirtualna. Jeśli myślisz, że każdy sadol, jest dokładnie taki sam w realu, jak tutaj, na forum, to nie wiem skąd się urwałeś. Ale jeśli by tak było, to u nas w Polsce, byłoby najwięcej terrorystów, gw🤬cicieli czy morderców i na pewno nie "narzekalibyśmy" na brak polskiego Breivika.
Nie zwracaj komuś uwagi, że ktoś szufladkuje ludzi, bo sam wrzuciłeś filmik o transwestytach. Wiadomo w jakim celu to wrzuciłeś, po prostu ich dyskryminujesz i ośmieszasz. Tak więc nie osłaniaj się kulturą i wychowaniem, bo nie ma ona z twoim materiałem nic wspólnego.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie