Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Cezzar 2025-04-07, 22:10 12
marka samochodu przypadkowa xD

Zgłoś
mateuszsick 2025-04-07, 22:35 3
Troszkę mocniej i flepa w opuszczonych gaciach by rozebrało do zera z tych szmat 😄
Zgłoś
HermanVonSztolc 2025-04-07, 22:52 4
Editor też się spisał że tak pięknie nam ZeSlołmołDował Vidio.
Zgłoś
ufok 2025-04-07, 23:07 4
Nowoczesne świniobicie
Zgłoś
wojtas09999 2025-04-07, 23:42 5
Aż mu torebka spadła
Zgłoś
Bestia_z_aquaparku 2025-04-07, 23:59
Cezzar napisał/a:

marka samochodu przypadkowa xD

E36 jest wspaniałe, szczególnie w kompakcie😃
Zgłoś
Cezzar 2025-04-08, 5:30 2
Bestia_z_aquaparku napisał/a:

rel 100%

Zgłoś
Mgmacius 2025-04-08, 7:42
Bestia_z_aquaparku napisał/a:

Typowy samochód dla typowego bandziora. Wolałbym do końca życia na piechotę chodzić niż raz tym się przejechać
Zgłoś
kranik123 2025-04-08, 12:31 2
@up - kilka razy prowadziłem e36 328i znajomego i muszę przyznać , że w porównaniu do typiowych nudnych dupowizów od jakiegoś opla czy innej toyotki jedzenie tym to czysta przyjemność. Opinia o e36 jest wiadoma, ale to też już się zmienia. Ceny tak wystrzeliły w górę, że już teraz mało którego Sebastiana na takie auto stać (pomijając wersję gryz edition które i tak zaraz wylądują na szrocie). A to że do tego auta mają gigantyczne uprzedeszenia wszelkiej maści Janusze, Mirki i inne osobniki z ewidentną impotencją to zdecydowanie nie jest mój problem. Jak się jakoś dobra okazja trafi to może sobie takie kupuję, jako drugie auto.
Zgłoś
Damianos88 2025-04-08, 13:48 1
kranik123 napisał/a:

@up - kilka razy prowadziłem e36 328i znajomego i muszę przyznać , że w porównaniu do typiowych nudnych dupowizów od jakiegoś opla czy innej toyotki jedzenie tym to czysta przyjemność. Opinia o e36 jest wiadoma, ale to też już się zmienia. Ceny tak wystrzeliły w górę, że już teraz mało którego Sebastiana na takie auto stać (pomijając wersję gryz edition które i tak zaraz wylądują na szrocie). A to że do tego auta mają gigantyczne uprzedeszenia wszelkiej maści Janusze, Mirki i inne osobniki z ewidentną impotencją to zdecydowanie nie jest mój problem. Jak się jakoś dobra okazja trafi to może sobie takie kupuję, jako drugie auto.

Ja jeździłem bmw a teraz jeżdżę oplem i stwierdzam że beemdablju jest przereklamowane nie ma tam nic nadzwyczajnego
Zgłoś
kranik123 2025-04-08, 14:10 2
Damianos88 napisał/a:

Ja jeździłem bmw a teraz jeżdżę oplem i stwierdzam że beemdablju jest przereklamowane nie ma tam nic nadzwyczajnego

Co kto lubi. Inna sprawa , że ja tak mam z Lexusem i Audi. Pierwsze trochę smierdzi toyotą, a drugie VW. Nic specjalnego. Chociaż oczywiście oba ciekawsze od opla. Z drugiej strony jak ktoś traktuje samochód jak sprzęt AGD, czyli ma wozić zadek z punktu A do B i jakakolwiek przyjemność z jazdy nie jest wymagana to i opel dobry, byle za szybko nie zgnił.
Zgłoś
Bestia_z_aquaparku 2025-04-08, 17:44 2
Mgmacius napisał/a:

Typowy samochód dla typowego bandziora. Wolałbym do końca życia na piechotę chodzić niż raz tym się przejechać

No fajnie.

Zgłoś
syndroM221 2025-04-10, 14:54
aż mu pantalony z p🤬dy spadły xD
Zgłoś