marka samochodu przypadkowa xD
E36 jest wspaniałe, szczególnie w kompakcie😃
rel 100%

Typowy samochód dla typowego bandziora. Wolałbym do końca życia na piechotę chodzić niż raz tym się przejechać
@up - kilka razy prowadziłem e36 328i znajomego i muszę przyznać , że w porównaniu do typiowych nudnych dupowizów od jakiegoś opla czy innej toyotki jedzenie tym to czysta przyjemność. Opinia o e36 jest wiadoma, ale to też już się zmienia. Ceny tak wystrzeliły w górę, że już teraz mało którego Sebastiana na takie auto stać (pomijając wersję gryz edition które i tak zaraz wylądują na szrocie). A to że do tego auta mają gigantyczne uprzedeszenia wszelkiej maści Janusze, Mirki i inne osobniki z ewidentną impotencją to zdecydowanie nie jest mój problem. Jak się jakoś dobra okazja trafi to może sobie takie kupuję, jako drugie auto.
Ja jeździłem bmw a teraz jeżdżę oplem i stwierdzam że beemdablju jest przereklamowane nie ma tam nic nadzwyczajnego
Ja jeździłem bmw a teraz jeżdżę oplem i stwierdzam że beemdablju jest przereklamowane nie ma tam nic nadzwyczajnego
Co kto lubi. Inna sprawa , że ja tak mam z Lexusem i Audi. Pierwsze trochę smierdzi toyotą, a drugie VW. Nic specjalnego. Chociaż oczywiście oba ciekawsze od opla.

Typowy samochód dla typowego bandziora. Wolałbym do końca życia na piechotę chodzić niż raz tym się przejechać
No fajnie.

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie