Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Black_Hole 2025-04-23, 7:42
pazuzu napisał/a:

Jak wygra Nawrocki to na pewno, będzie kontynuować działania pisu i ściąganie imigrantów

Apages napisał/a:

😂😂😂

Wygląda na to że obaj macie rację.
Zgłoś
ANALizator777 2025-04-23, 9:17 3
Nienawidze paryża! Jeżdze jako kierowca po calej europie a jak mam zlecenie na paryż to mnie aż trzesie!

podpis użytkownika

Poradnia analizy związków partnerskich. Pomożemy przeanalizowć twój przypadek!
Zgłoś
ogmajk 2025-04-23, 12:51 1
pawelx napisał/a:

Wilanów chętnie ich przyjmie ., wszak mieszkańcy Wilanowa mawiali że Wilanów to drugi Paryż .

Lemingrad przyjmie wszystkich
Zgłoś
Perkokoperko 2025-04-23, 13:42 1
patmon napisał/a:

Bracia moi mili, Sadole kochani 🤣
Piękny Paryż to był pięćdziesiąt lat temu. Byłem osobiście i widziałem. Wracałem czasami wspomnieniami na jutubie do Paryża, Amsterdamu, Brukseli, czy Londynu i wielu innych wspaniałych miejsc zachodniej Europy w których bywałem, które pamiętam jak wczoraj, bo sam coś trochę nagrywałem i robiłem zdjęcia. Jaka piękna była kultura zachodniej Europy, którą mogłeś jeszcze spokojnie zobaczyć na ciekawych materiałach filmowych w jutubie, które były jeszcze nie tak dawno dostępne, dziś niestety już ich nie ma lub są jakieś resztki dziwnie okrojonych materiałów filmowych, które pamiętam były komentowane odważnie przez ludzi podobnie myślących. Uwierzycie mi bracia moi mili, że nie było tyle czarnego luda, nie było tylu turbanów, c🤬ków, muzułmanów, arabusów. Nie było tego brudu i tego syfu co teraz widzisz. Filmy te ukazywały kulturę białego człowieka. Przepiękne materiały filmowe, niektóre bywały koloryzowane i miały nakładane ścieżki dźwiękowe, ale wspólnym mianownikiem było to, że czarciego sm🤬cha tam nigdzie nie było. Z mojej strony standardowe Hatfu na ryj wszystkim miłośnikom cz🤬chów 🐵🐒🦍🦧 j🤬 prądem i miotaczem ognia te plugawe czarcie pomioty i trzymać z dala od Ziem Polskich.

ja byłem 15 lat temu i tez takiej tragedii nie było a jak cz🤬ch podchodził z breloczkiem wieży to krzyczałeś na k🤬e po Polsku i sp🤬alal aż miło gdzieś tam pod te pola 🤣
Zgłoś
44done44 2025-04-23, 18:01 3
Na filmach z Louis de Funes widać jak pięknie było kiedyś w Francji.
Zgłoś
Sawix 2025-04-23, 19:45
I pomyśleć że lepiej już nie będzie
Zgłoś
Traba 2025-04-23, 20:07 1
U Nas to nigdy.
Oni nie są tak k🤬a głupi jak Ty aby musieć myśleć o ogrzewaniu W zimie I zmianach odzieży cały rok.
Mieszkania w regionach gdzie jest optymalna temperatura i klimat do życia na zewnątrz all the time I Kasa Za ktora można żyć król. Darmowe jedzenie, ubrania też rozdają.
U Nas to najwyżej kataru by dostał.

Tak Was straszą tymi imigrantami a doskonale wiedzą że Oni nie są głupi. Polacy zamiast wyjechać to płacą już prawie 2x wiecje za jedzenie w porównaniu do Europy Zachodniej. Pracując 20% wiecje za 4x mniej zajebiscie głupi naród! A jeszcze I'm państwo zajebuje 50% w podatkach I ubezpieczeniu aby mogli sobie poczekać do laryngologa 2lata I mieć na emeryturę na 1000zl na zacne życie. Tylko kreryn na to robi!
Zgłoś
Kroki71 2025-04-23, 21:40
Eeee tam. Czepiacie się prymitywnych cz🤬ch ludzi. Dostali od Angeli zaproszenie? Dostali. Zaprosiła i mówiła żeby czuli sie jak u siebie. A ze akurat było za czysto to dostosowali krajobraz do swoich standardów.... Ja p🤬lę......jakby z grobu wstali faceci z 18 i 19 wieku to by porządek zrobili w tydzień za pomocą siekier, szabel, sztucerów i łopat. cz🤬chy i pedalstwo od razu by wiedziało gdzie jest ich miejsce. A tak rozłazi się to j🤬e robactwo i zaśmieca całą Europę swoim afrykańskim syfem. Pogonić przy najbliższych wyborach tego ćwoka Rafalallę Trzaskowskiego kmiota a później resztę tej pedalskiej bandy rudego. Ćwoków i tępaków. Za poklepywanie po plecach przez Szwabów i Żabojadów chcą nam zrobić zachodnią, oświeconą Europę z jej wszystkimi atrakcjami. Mam nadzieję płonną co prawda ale jednak, że Polacy nie dadzą się ponownie wyr🤬ać przez te bandę p🤬lonych sprzedawczyków....
Zgłoś
Rangraf 2025-04-23, 23:51 1
Byłem w 2006 w Paryżu. Całą noc jeździłem na rolkach, przejechałem z 40km. Nie było żadnych brudasów, c🤬ków, czułem się bardzo bezpiecznie. Rano wróciłem do hotelu. Dzisiaj, z tego co widzę musiałbym po 10 minutach szukać rolek w najbliższym loombardzie. Niestety Paryż - jak i inne miasta europejskie nie nadają się do zwiedzania i podziwiania, tylko do uważania na siebie i swoje dobra materialne, czego Polsce nie życzę jako turysta.
Zgłoś
ProVVe 2025-04-24, 11:38
I te małe gówna rozrzucone po ulicy... Świadectwo ze się to mnoży jak robaki... haaaa tfuuu. Ekipa sprzątająca powinna wszystko wyjebac do kontenera nieorganiczne i organiczne do zmieszanych

podpis użytkownika

Ola gringo
Zgłoś
A4boNla3hon3 2025-04-24, 20:11
Lepiej brzmi "paristan"
Jeszcze 3 pokolenia to nazwę zmienią na "postępową"

Pretensje niech mają do każdego urzędnika państwowego i k🤬y przy korycie co rządziły Francją od końca lat 80-tych.

Niech im tam szariat wprowadzą będzie czyściej.
Zgłoś
koolowsky 2025-04-24, 23:55
patmon napisał/a:

Bracia moi mili, Sadole kochani 🤣
Piękny Paryż to był pięćdziesiąt lat temu. Byłem osobiście i widziałem. Wracałem czasami wspomnieniami na jutubie do Paryża, Amsterdamu, Brukseli, czy Londynu i wielu innych wspaniałych miejsc zachodniej Europy w których bywałem, które pamiętam jak wczoraj, bo sam coś trochę nagrywałem i robiłem zdjęcia. Jaka piękna była kultura zachodniej Europy, którą mogłeś jeszcze spokojnie zobaczyć na ciekawych materiałach filmowych w jutubie, które były jeszcze nie tak dawno dostępne, dziś niestety już ich nie ma lub są jakieś resztki dziwnie okrojonych materiałów filmowych, które pamiętam były komentowane odważnie przez ludzi podobnie myślących. Uwierzycie mi bracia moi mili, że nie było tyle czarnego luda, nie było tylu turbanów, c🤬ków, muzułmanów, arabusów. Nie było tego brudu i tego syfu co teraz widzisz. Filmy te ukazywały kulturę białego człowieka. Przepiękne materiały filmowe, niektóre bywały koloryzowane i miały nakładane ścieżki dźwiękowe, ale wspólnym mianownikiem było to, że czarciego sm🤬cha tam nigdzie nie było. Z mojej strony standardowe Hatfu na ryj wszystkim miłośnikom cz🤬chów 🐵🐒🦍🦧 j🤬 prądem i miotaczem ognia te plugawe czarcie pomioty i trzymać z dala od Ziem Polskich.

tak tak, w dupie byłeś c🤬ja widziałeś. siedź tam na tym podkarpaciu i morde trzymaj
Zgłoś
Solaris321 2025-05-26, 4:01 1
Z mojej strony standardowe Hatfu na ryj wszystkim miłośnikom cz🤬chów 🐵🐒🦍🦧 j🤬 prądem i miotaczem ognia te plugawe czarcie pomioty i trzymać z dala od Ziem Polskich.

Dobry murzyn to martwy murzyn.
Zgłoś