Główna Poczekalnia Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 4 minuty temu
piękny przejazd
konto usunięte • 2015-03-16, 7:08
nie ma wypadku ale jest coś lepszego... to uczucie którego doświadczą tylko nie liczni tylko ci co są naprawdę poj🤬i którzy mają jaja by odp🤬lić taki szajz dziękuje.

Zgłoś
Misiek_KRK 2015-03-16, 7:28 36
może i ma jaja, ale na 100% ma brak mózgu
Zgłoś
tomfox 2015-03-16, 7:41 6
jedno otwarcie drzwi i po jajach
Zgłoś
konto usunięte 2015-03-16, 8:04 2
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
scrab 2015-03-16, 8:44 25
sam jeżdżę na motocyklu, ale takich zachowań nie popieram. Roz🤬bie się taki buhaj z "wielkimi jajami" i potem pretensje do całego świata że już nigdy sam dupy nie podetrze...
Zgłoś
konto usunięte 2015-03-16, 11:01
On przypadkiem nie ma kierownicy węższej niż standardowa w takich motorch ?
Zgłoś
ellsworth 2015-03-16, 19:27 5
Na początku jeszcze jako tako jechał, ale potem pokazał jakim jest idiotą. Mało nie zabił człowieka w 1:05
Zgłoś
kronosmarr 2015-03-16, 22:03 20
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
NarQu 2015-03-16, 23:33 3
Oglądałem z nadzieją że ktoś przynajmniej drzwi otworzy. Zawiodłem się.
Zgłoś
gandolfini 2015-03-16, 23:35 4
i.sadol.pl/pics/754b4b3ec788.jpg

Prawie, a byłby hard
Zgłoś
konto usunięte 2015-03-17, 0:09
Zgłoś
iEska 2015-03-17, 0:13
Zgłoś
konto usunięte 2015-03-17, 0:13 6
nie mylcie 'posiadania jaj' z głupotą...w moim toku myślenia taka jazda jest irracjonalna. Wolę spokojnie sobie żyć robiąc inne rzeczy, które nie są tak ryzykowne i które w sekundę nie pozbawią mnie życia (nie, nie siedzę całe życie przed kompem. Spokojne życie =/= siedzenie w domu). Sama jazda na motocyklu jest okej. Każdy ma swoje zajawki i nie mam nic do motocyklistów, ale tacy debile drogowi jak ten na filmie powinni się wybić sami bez narażania życia innych.
Zgłoś
kane84 2015-03-17, 0:14
Wyjątkowa technika, wyjątkowy debilizm.
Zgłoś
TenFajniejszy 2015-03-17, 0:14 1
O Boże! Debil! Morderca! Ktoś przecież mógł wysiąść z auta! Mógł kogoś zabić!
Ale w sumie fajnie przejechał.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem