👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:03

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Suddenly Psychotic napisał/a:
Pieniądze szczęścia nie dają
Ale jakże ułatwiają życie.

Niеbieski napisał/a:
Ale jakże ułatwiają życie.![]()
No niby mówią ''Pieniądze szczęścia nie dają, ale wolę płakać w Ferrari''

że tak zacytuje klasyka
"Piniondze to nie fszystko ale fszystko bez piniendzy to chój"
"Piniondze to nie fszystko ale fszystko bez piniendzy to chój"

Też chciałbym mieć takie problemy jak on![]()
Nie chciałbyś mieć w Polsce, chyba, że miałbyś znajomości albo nie miał nikogo bliskiego ;]
Tylko to, co się za nie kupi;)

WWL SQUAD napisał/a:
Piniondze to nie fszystko ale fszystko bez piniendzy to chój

Patrzcie jakich człowiek czasów dożył , pożyczył auto i jeszcze nie oddał .
Zastanawiam się kto wymyślił to przysłowie "Pieniądze szczęścia nie dają" pewnie jakiś miliarder..
Cytat:
znajdzcie mi biednego, ktory tak powie (chorzy psychicznie sie nie licza)

Wiadome że taki Bill Gates powie że Pieniądze szczęścia nie dają, ale spytajcie się tych najbiedniejszych ciekawe co powiedzą

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie