Albo inaczej...
Jak się odp🤬licie to przejdę. I spróbuję się jakoś przedostać do chlewa na Wiejskiej.
przysięgali żyć w ubóstwie.
Tylko zakonnicy ślubuja życie w ubóstwie. Jak nie wiesz na pewno to nie p🤬l, tylko się doucz się.
podpis użytkownika
Gallia est omnis divisa in partes tresQuarum unam incolunt Leftist aliam Vicani
Tertiam qui ipsorum lingua Muslimae nostra C🤬ki appellantur
Ave Gregorius Braun morituri te salutant!

Aaa i jak szef się wozi nowym lexusem to co idziecie i się zwalniacie z pracy żeby c🤬jowi zrobić na złość? Bo katolikom sugerujecie podobnie ;]
I po 2, nikt nie jest zmuszany do dawania im pieniędzy i c🤬j Was wszystkich obchodzi kto co robi z kasą. Jeden da na tace, drugi się najebie i pobije żonę, a trzeci się naćpa i kogoś potnie nożem bo młodzi w tych czasach nie potrafi robić nic więcej.
Mam 23 lata i sam nieraz sobie przypalę, wypiję itp,ale nie przyp🤬alam się do innych na co wydają swoje pieniądze. A jak ktoś ma dać na tace czy na picie 123193 piwa k🤬a w tygodniu to już chyba lepiej na tace. Ale z alkoholików, ćpunów i bezdomnych co się op🤬lają nikt się nie śmieje,ale do katolików każdy się przyp🤬ala na co wydają ich k🤬a zarobione pieniądze, banda idiotów k🤬a

jest 21 wiek, czym maja jeździć do ku$wy, kuniem z wozem ??
lepiej chrześcijański duchowny niż muzułmański fanatyk...
Nie, mają pop🤬lać na ośle... słyszałeś kiedyś o komunikacji miejskiej albo o pkp? Myślę że im korona z głowy nie spadnie, a pieniądze które wydają na samochody imprezki i gorzałę, mogą oddać na dzieci w Afryce zamiast się za nie modlić. Po Owsiaku to jeździcie że coś zarabia na WOŚP, ale jak księża żyją w luksusach to jest wszystko fajnie, pięknie.

jest 21 wiek, czym maja jeździć do ku$wy, kuniem z wozem ??
lepiej chrześcijański duchowny niż muzułmański fanatyk...
Nosz k🤬a! A ja bym wolał nie wybierać "mniejszego zła". Jednych i drugich do gazu.
J🤬a, czarna pedofilska mafia!

Nosz k🤬a! A ja bym wolał nie wybierać "mniejszego zła". Jednych i drugich do gazu.
J🤬a, czarna pedofilska mafia!
Do zobaczenia w niedziele w 1 rzędzie przed ołtarzem

Ideologia Kościoła Katolickiego
Obrazek
nie dziwota ze w polsce jest h🤬jnia z grzybnia, nie dosc ze was czarni r🤬aja w dupska to jeszcze ich bronicie. Ja w to h🤬ja wbijam bo z mojej kieszeni nie maja nic ale jak czasem jezdze na wakacje do polski i widze te wasze tempe ryje w drodze do kosciolka w niedziele to mi sie smiac chce. Tempa nacja

Nie, mają pop🤬lać na ośle... słyszałeś kiedyś o komunikacji miejskiej albo o pkp? Myślę że im korona z głowy nie spadnie, a pieniądze które wydają na samochody imprezki i gorzałę, mogą oddać na dzieci w Afryce zamiast się za nie modlić. Po Owsiaku to jeździcie że coś zarabia na WOŚP, ale jak księża żyją w luksusach to jest wszystko fajnie, pięknie.
Może politycy, ba prezydent też ma zap🤬lać komunikacją miejską żeby się jednoczyć w "bulu i nadzeji" z takim bydłem jak ty? A co do Owsika to kawał bandyty, z ogólnopolskiej zbiórki pieniędzy zrobił sobie źródło dochodów i to w wysokości kilku milionów rocznie, powiedz mi czemu to bydle nie zostawi sobie 100 tysięcy a resztę odda potrzebującym, tylko siedzi z całą rodziną na Kanarach?