👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
55 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

jest 21 wiek, czym maja jeździć do ku$wy, kuniem z wozem ??
lepiej chrześcijański duchowny niż muzułmański fanatyk...
lepiej chrześcijański duchowny niż muzułmański fanatyk...

lexusem we trzech to nędza...jak w 2005 widziałem ks.Jankowskiego jak się nowym mieciem S600 po miescie bujał to dopiero lans...wtedy cena rynkowa tej wersji dochodziła do ceny M3 z garażem

Najlepsze rozwiązanie dla ludzkości - likwidacja religii razem z kapłanami i wyznawcami
człowiek_zły napisał/a:
Najlepsze rozwiązanie dla ludzkości - likwidacja religii razem z kapłanami i wyznawcami
Daj przykład, dobre liny są w castoramie
Tak sobie myślę, kiedyś prawdopodobnie ludzkości uda się wyrwać z tej planety i być może przenieść się na inną. Mam tylko nadzieję, że grupa, która będzie z tego szamba uciekać nie zabierze ze sobą przedstawicieli JAKIEJKOLWIEK religii (no i oczywiście polityków). Wtedy może zaistniałaby szansa na zbudowanie naprawdę wielkiej cywilizacji.

Im ktoś jest wyżej postawiony tym więcej zarabia. Proste, zwykły ksiądz który odprawia mszę w swojej parafii nie jeździ nowymi samochodami tylko X letnimi skodami czy VW. Tylko nielicznych wyżej postawionych kardynałów czy biskupów stać na nowe, wygodne i droższe samochody, a skoro ich stać to niech kupują, pieniądz musi być w obiegu. (O tym, że zaraz będzie, że księża to pedofile to nie będę wspominał, bo na TVN średnio raz w tygodniu takie info jest, a TVN to przecież wolne media więc mówią prawdę).
Mniej razi mnie polski, katolicki ksiądz nawet w Maybachu czy rakiecie kosmicznej niż kebab w nowych sandałach.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie