👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:07

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Nie ogladam, nie nabijam. Dobrze robie, czy powinienem jednak dac subika i kliknac w dzwoneczek?
Znawca_Cipek napisał/a:
Nie ogladam, nie nabijam. Dobrze robie, czy powinienem jednak dac subika i kliknac w dzwoneczek?
dzwoneczek zawsze na propsie

Trzeba na poważnie pomyśleć o tym zakazie tworzenia tematów na linkach do YT. Przecież nikt nie będzie się fatygował, żeby ściągać i wgrywać tu jakieś gówno, a wyeliminuje to 100% yutuberowych żebraków.
DzidaZawodnik napisał/a:
Trzeba na poważnie pomyśleć o tym zakazie tworzenia tematów na linkach do YT. Przecież nikt nie będzie się fatygował, żeby ściągać i wgrywać tu jakieś gówno, a wyeliminuje to 100% yutuberowych żebraków.
I to samo bym zrobil z tym niby niepromowanym anałem Polskie Drogi.
Polskie Drogi akurat są ok w przeciwieństwie do jakiegoś gówna o siedzeniu w lesie
bloodwar napisał/a:
Polskie Drogi akurat są ok w przeciwieństwie do jakiegoś gówna o siedzeniu w lesie
Nie są. Kacapskie drogi są spoko. Polskie drogi to rozmiękła nijakość i żebranie o atencję. Deeeeeej subaaaaa. No deeeeeeeej.
koleś lubi las. przychodzi tam, robi sobie spanko, szamke, je i siedzi. przestańcie gnić w mieszkaniach, gnijcie w lasach.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie