najnowsza kampania pod szumnym tytułem "homofobia szkodzi tobie i osobom w twoim otoczeniu" skierowana przeciw normalnym ludziom, zorganizowana przez heterofobiczne (nie wiem czemu to słowo podkreśla się na czerwono??) środowisko lgbtqc🤬jimwdupe. chcieli "dobrze" wyszło tzw. autoprześmiewcze gówno. przekaz niejasny i zwyczajnie paranoiczny.
hyhyhyh, żal mi tylko tych dobrych aktorów co zgodzili się wziąć udział w takim przedsięwzięciu, czy to chodzi o ich przekonania? pieniądze? czy może myślą, że udział w tym cyrku przyniesie im popularność? jeżeli jedną z wymienionych, to nie mam dla tych ścierw szacunku.
źródło: vice polska ta lewacka gazeta która śmie zwać się offową
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte
2013-08-21, 21:00
stary z tego "trailera " jasno i wyraźnie wynika, że musiał wypiąć srakę i zrobić pałę, żeby kontrakt został podpisany. Dał się wydymać, teraz pewnie nadal czuje smak fiuta tego typa i chce uciec.
myha
2013-08-21, 21:00
konto usunięte
2013-08-21, 21:01
plackiem leżysz i kwiczysz ^^
konto usunięte
2013-08-21, 21:09
Co to wgl ma być?! Pedałom się we łbach przewraca, a my na to pozwalamy. Pluli na sowietów, a teraz pedałów wpuszczają do polski i inne cudactwa. Nie wiem co gorsze, ale czemu zawsze musimy dać sie komuś zrobić w ciula? Zawsze.. Coś sie musi zmienić, nie ma bata.
konto usunięte
2013-08-21, 21:14
A mógł zabić.
Czego się więc czepiają? Tolerował, choć nie pochwalał. Dla mnie to nie homofobia.
konto usunięte
2013-08-21, 21:56
I to mówią ludzie wierzący w kościół rządzony przez bandę homoseksualistów założony przez homoseksualistę.
Jestem homofobem i jestem z tego dumny!
Dobry film. Krótki, satyryczny i potrzebny. Tym którzy się pienią powyżej i poniżej polecam odpowiednią, w tubce, wiadomo co. Wystarczy żeby tylko jedna osoba pojęła, że homofobia jest formą atawizmu i zacofania, żeby film zrobił swoje.
konto usunięte
2013-08-21, 23:28
dałem piwo zeby to trafilo na glowno i wiecej sadoli moglo dislikowac to pedalstwo na yt.
konto usunięte
2013-08-22, 0:01