👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:05

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

donRafael napisał/a:
wgrywam już trzeci raz, bo zapomniałem o zasłonięciu logo
Dobrze, że ocenzurowałeś. Przecież administracja nie chce abyśmy wiedzieli, że to z kwejka.

Szeryfian napisał/a:
Dobrze, że ocenzurowałeś. Przecież administracja nie chce abyśmy wiedzieli, że to z kwejka.
Raczej z 9GAGa "miszczu"

donRafael napisał/a:
wgrywam już trzeci raz, bo zapomniałem o zasłonięciu logo
Szeryfian napisał/a:
Przecież administracja nie chce abyśmy wiedzieli, że to z kwejka.
a kogo obchodzi skąd pochodzi dany materiał
podpis użytkownika

Fole napisał/a:
Raczej z 9GAGa "miszczu"![]()
Wsztstko jedno. Skoro wiesz skąd zgrane to po co wymagana jest cenzura?

No wiem, że administracja tak chce, ale po co skoro wiele osób wie skąd to pochodzi?
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie