👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 15:42

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Cytat:
ale c🤬jnia... skąd tyle piw za takie coś?
Wstaw coś ciekawszego malkontencie. Najlepiej krytykować no nie

tip.top napisał/a:
Wstaw coś ciekawszego malkontencie. Najlepiej krytykować no nie![]()
ja tylko wyrażam zdumienie jak coś tak dennego otrzymało tyle piw. a co do Twojego komentarza to najlepiej wstawiać c🤬jowiznę i się nią jarać no nie

scibson napisał/a:
najlepiej wstawiać c🤬jowiznę i się nią jarać no nie
![]()
Fakt, że Tobie się coś nie podoba wcale nie oznacza jest c🤬jowe

Spójrzmy na to z innej strony, w tej chwili filmik dostał 421 piw, a tylko Ty narzekasz...
czyli jest 421:1. Rozumiesz co chcę Ci przekazać?
tip.top napisał/a:
Wstaw coś ciekawszego malkontencie. Najlepiej krytykować no nie![]()
Uważam, że osoba mówiąca pisząca coś w stylu "To zrób lepsze/ to nakręć lepszy film/ to napisz lepszą książkę/ to zrób lepiej" itp. Jest z góry przegrany w dyskusji.
Co to za argument, każdy ma swój gust (o których się podobno nie dyskutuje). Ale jak widzę jakiś denny filmik i napiszę, że jest c🤬jowy, i ktoś mi odpisze, żebym zrobił lepiej to się wk🤬iam. Ja się nie biorę za coś, z czego nie będę dumny, albo nie będzie dobre.
Wiem, órzekła was moja historia

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie