Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

[quote=donwasyle]co może być fajnego w 4 podskakujących ku*asach?
nie mam pojęcia co..
ale przypuszczam ze znajdzie się jakiś pedał któremu skaczące ku*asy się spodobają...
nie mam pojęcia co..
ale przypuszczam ze znajdzie się jakiś pedał któremu skaczące ku*asy się spodobają...
ha widzę, że jestem pedałem skoro według mnie te pierścienice są słodkie
Małe szczerbolki

krzak napisał/a:
ha widzę, że jestem pedałem skoro według mnie te pierścienice są słodkie
Małe szczerbolki
Zapewne chodzisz w damskich ciuchach i oglądasz się za facetami. Dodatkowo jesteś z sadola, więc masz k🤬sa. No pedał jak malowany...

nie rozumiem dlaczego już po pierwszych 3 sekundach wygląd trawy podpowiedział mi, że filmik jest polskiej produkcji...
k🤬a przeczytałem pierścienie i czekam aż pierścienie zniszczą te glisty, a tu... pierścienice <facepalm>

@Krzysztof_Jarzyna Też byłem pewien że jakiegoś truposzczaka wyhaczą, a po tym wypadku zrobiłbym to trochę inaczej
Najpierw robaczki się śmieją i pokazują oceny a później spadająca rejestracja zgniata tą trójeczkę.
A potem tylko sadystyczny śmiech tego czwartego cichociemnego buahahahahahahahahaaaaaaaa!!!!

Najpierw robaczki się śmieją i pokazują oceny a później spadająca rejestracja zgniata tą trójeczkę.
A potem tylko sadystyczny śmiech tego czwartego cichociemnego buahahahahahahahahaaaaaaaa!!!!