podpis użytkownika
przewiduje smierc i zniszczenie, lubie te wydarzenia ogladac w tv albo internetach. Nikogo nie ostrzegam aby nie zaburzac moich fantazji, oraz kontiunum czasoprzestrzennego.Ciekawy przypadek Benjamina Buttona...historia prawdziwa...

A w Niebie Bóg notuje: "...trafiony jednomasztowiec...".
E tam. Uparcie nie istnieje, jak zawsze

podpis użytkownika
Kto rządzi przeszłością, w tego rękach jest przyszłość; kto rządzi teraźniejszością, w tego rękach jest przeszłość.To jest cały Buk. Odjebie dla zabawy jakiegoś gościa spacerującego pustynią, ale jak matka ćwiartuje dwuletnią córkę to tylko się przygląda.
dodam że jest mściwym sukinsynem
To jest cały Buk. Odjebie dla zabawy jakiegoś gościa spacerującego pustynią, ale jak matka ćwiartuje dwuletnią córkę to tylko się przygląda.
Rozumowanie na poziomie ynteligencji Klaudii Jachiry

Nie uwierzycie, ale jakiś lulek twierdzi, że wyładowaniem atmosferycznym pod postacią pioruna jest "Buk" xD
Nie uwierzycie, ale jakichś 6 typów nawet polubiło te projekcje astralno-katastrofalne

podpis użytkownika
Kto rządzi przeszłością, w tego rękach jest przyszłość; kto rządzi teraźniejszością, w tego rękach jest przeszłość.Ano tak, bo co złego to nie Buk, ale cuda to już tak Syndrom sztokholmski?
Ja p🤬lę, myliłem się.
Klaudia Jachira to przy tobie Himalaje intelektu

Ja p🤬lę, myliłem się.
O k🤬a, przegiąłeś na maxa. Można się wyzywać od c🤬jów i pojebów, ale zwyzywanie kogoś od Klaudii Jachiry to już gruba przesada.
O k🤬a, przegiąłeś na maxa. Można się wyzywać od c🤬jów i pojebów, ale zwyzywanie kogoś od Klaudii Jachiry to już gruba przesada.

Serio, takich nieogarów nie ma co nawet stawiać koło Jachiry.
Ona przynajmniej coś wyhydowała na własnej głowie, potem to upolowała i wp🤬liła ze smakiem, a takie gimbo-ateusze bez wzwodu logiki, co?
No właśnie... NIC.
Ja p🤬lę, myliłem się.
Nie mam bladego pojęcia o kim piszesz, ale widzę że to ktoś ważny dla Ciebie. Ale serio, oddajesz cześć jakiemuś sadystycznemu zjebowi?
podpis użytkownika
Kto rządzi przeszłością, w tego rękach jest przyszłość; kto rządzi teraźniejszością, w tego rękach jest przeszłość.