Jeszcze nie ma żadnych komentarzy o j🤬ych c🤬tych?
Aaaach, zapomniałem. Przecież sadole żadnego c🤬tego poza budką z kebabem i Mamedem nie widzieli.
Aaaach, zapomniałem. Przecież sadole żadnego c🤬tego poza budką z kebabem i Mamedem nie widzieli.

Nie wszystkie muslimy są złe. Zgadza się, że żadna ina grupa nie charakteryzuje się tak wielką liczbą pop🤬leńców, ale są też ci dobrzy muzułmanie. Tacy jak Leszek Kazimierczak (Eldo), Muhammed Ali, Ice Cube, Mamed Khalidov, czy też nasi Polscy Tatarzy
Bo większość muzułmanów to normalni ludzie. Z nimi jest tak jak z kretynami w internecie. Kretyni po prostu zawsze dojdą do głosu, bo najgłośniej drą mordę. Sadola też się to tyczy.
Popieram takie wersje reklam, najlepsza i tak jest z Bacą i żelem. Myślalem, że Mamed wejdzie i ich pozamiata na końcu, choć lepszą wersją było by jakby krzyknął Allahu Akbar
~Władysław St. Reymont, Ziemia Obiecana
podpis użytkownika
,,Siłę człowieka, mierzy się ilością jego nieprzyjaciół.''~Władysław St. Reymont, Ziemia Obiecana
"Sk🤬ysyna" i "p🤬lonego" wypikali, ale zajebiście już nie. Co to za kultura, do c🤬ja...
"Zajebiście" już paru lat nie jest uznawane za przekleństwo, co najwyżej jako wyraz o zabarwieniu wulgarnym, jak 'dupa'

Drodzy Polacy, czy mógłby ktoś z was, wytłumaczyć mi, za co lubicie tego czeczena? Wiem, że tam walki KSW i takie tam... Ale czy to jest powód?
Pozdróweczka z Rosji.
Pozdróweczka z Rosji.
@ JaRusskij
Bo wygrywa
Jak zacznie dostawać w dupę(co prędzej czy później się zdarzy), to nagle naród zacznie twierdzić, że to j🤬y c🤬ty Czeczen i wstyd przynosi.
Bo wygrywa

Jak zacznie dostawać w dupę(co prędzej czy później się zdarzy), to nagle naród zacznie twierdzić, że to j🤬y c🤬ty Czeczen i wstyd przynosi.
Krzyz napisał/a:
Nie wszystkie muslimy są złe. Zgadza się, że żadna ina grupa nie charakteryzuje się tak wielką liczbą pop🤬leńców, ale są też ci dobrzy muzułmanie. Tacy jak Leszek Kazimierczak (Eldo), Muhammed Ali, Ice Cube, Mamed Khalidov, czy też nasi Polscy Tatarzy
Eldo Presidento to muzułmanin? P🤬lisz.