Kiedy jako dzieciak pierwszy raz dorwałeś się do alkoholu wyglądało to mniej więcej tak:pijaki:
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
gdzie masz polskie odcinki simpsonow ?
konto usunięte
2014-10-16, 23:02
@UP
To jest z kinówki.
dubbing w Simpsonach to jak kobieta z penisem

tylko lektor
@up
Masz rację ale zdarzają się małe wyjątki że i dubbing jest nie najgorszy
konto usunięte
2014-10-17, 13:44
@Majaczy akurat w simpsonach dubbing ssie. Tym bardziej jak ktoś lubi i strzeli te 25 sezonów z napisami..
konto usunięte
2014-10-17, 13:46
Wszelkie dubbingi i lektorzy to zagłada dla filmu. Tylko napisy.
konto usunięte
2014-10-17, 13:46
Łorany, oryginalna wersja językowa jest tak dużo lepsza. Tak dużo...
lektor i dubbing są dla dzieci! Po zobaczeniu w te wakacje wszystkich odcinków family guy, simpsonów i southparku z napisami nauczyłem się lepiej angielskiego niż przez cały okres mojej edukacji...
konto usunięte
2014-10-17, 14:21
Filmy z lektorem to szczyt lenistwa. Ludziom nawet nie chce sie przeczytac napisow tylko jakis debil robic to za nich. A dubbing...powinni za to wsadzac do wiezienia.
@TCoRM
Ciebie do psychiatryka, bo nieźle się spinasz o normalną w tym kraju rzecz - lektora.