Główna Poczekalnia (3) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Przed chwilą
Pierwsza bania :)
Majaczy • 2014-10-16, 22:42
Kiedy jako dzieciak pierwszy raz dorwałeś się do alkoholu wyglądało to mniej więcej tak:pijaki:
Zgłoś
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
ulifont 2014-10-16, 22:50 4
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Maciekxde 2014-10-16, 22:59
gdzie masz polskie odcinki simpsonow ?
Zgłoś
konto usunięte 2014-10-16, 23:02 3
@UP
To jest z kinówki.
Zgłoś
hujoczita 2014-10-16, 23:05 35
dubbing w Simpsonach to jak kobieta z penisem tylko lektor
Zgłoś
Jab7kO 2014-10-16, 23:10 27
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Majaczy 2014-10-16, 23:18 1
@up
Masz rację ale zdarzają się małe wyjątki że i dubbing jest nie najgorszy
Zgłoś
konto usunięte 2014-10-17, 13:44 1
@Majaczy akurat w simpsonach dubbing ssie. Tym bardziej jak ktoś lubi i strzeli te 25 sezonów z napisami..
Zgłoś
konto usunięte 2014-10-17, 13:46 8
Wszelkie dubbingi i lektorzy to zagłada dla filmu. Tylko napisy.
Zgłoś
konto usunięte 2014-10-17, 13:46
Łorany, oryginalna wersja językowa jest tak dużo lepsza. Tak dużo...
Zgłoś
carlos666 2014-10-17, 13:49 2
lektor i dubbing są dla dzieci! Po zobaczeniu w te wakacje wszystkich odcinków family guy, simpsonów i southparku z napisami nauczyłem się lepiej angielskiego niż przez cały okres mojej edukacji...
Zgłoś
konto usunięte 2014-10-17, 14:21 1
Filmy z lektorem to szczyt lenistwa. Ludziom nawet nie chce sie przeczytac napisow tylko jakis debil robic to za nich. A dubbing...powinni za to wsadzac do wiezienia.
Zgłoś
karoldeicide 2014-10-17, 14:30
Zgłoś
panchamityle 2014-10-17, 14:48 1
@TCoRM
Ciebie do psychiatryka, bo nieźle się spinasz o normalną w tym kraju rzecz - lektora.
Zgłoś
XtravaganZa 2014-10-17, 16:30
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem