Taką pierwszą pomoc to ja ogarniam całkiem nieźle. Powiedz tylko gdzie śmigasz na tym rowerze
Fazi
Mój c🤬j dłuższy niż twoje zwoje mózgowe.
Pih

podpis użytkownika
Nie zapomnij o grzebieniu, ty p🤬lony jeleniu.Fazi
Mój c🤬j dłuższy niż twoje zwoje mózgowe.
Pih
BongMan napisał/a:
Taką pierwszą pomoc to ja ogarniam całkiem nieźle. Powiedz tylko gdzie śmigasz na tym rowerze
![]()
Pomimo że nienawidze pedałów, na rowerze radze sobie świetnie więc nie będzie mi Bonguś potrzebna pomoc

- ile czujesz palców w pochwie?
- dwwwaaa.......... aaaaaa..... aaaaa.......... aaaaa!!!! aaaaaaaa!!!!!!!! ooooooooochhhhh aaaaaaaaaaachhhhh!!!!!
- dwwwaaa.......... aaaaaa..... aaaaa.......... aaaaa!!!! aaaaaaaa!!!!!!!! ooooooooochhhhh aaaaaaaaaaachhhhh!!!!!

A.J.K.S napisał/a:
Owszem, najczęściej to właśnie alkoholicy potrzebują pomocy. Gość na szkoleniu BHP opisywał jak to zobaczył pod wiaduktem leżącego żula ze zdartą skórą z jednej strony twarzy, ogólnie rana już zaschnięta, a facet nieprzytomny. To go wziął za fraki i potrząsa krzycząc : " Halo?! HALO!!! Słyszy mnie pan?!! Halo! ". Żul po chwili się ocknął, patrzy tępym wzrokiem na gościa i pijackim głosem wrzeszczy : " a sp🤬alaj ty c🤬ju! ". Zadowolony facet więc oddalił się z poczuciem spełnienia obywatelskiego obowiązku oraz faktu, że gość odzyskał przytomność.

no nie oszukujmy sie, zbyt dlugo w Polsce mieszkam zeby reanimowac kazdego naj🤬ego goscia, laski oczywiscie tez sie zdarzaja, ale po takiej k🤬ie to od razu widac o co ho
a chlop wzbudza wieksze podejrzenia bo dobrze wygladajacy maz i ojciec, potrafi dac w palnik w mysl zasady "co k🤬a wymiekasz?"

pinkYnieMozg, To z twojej strony lekko c🤬jowe podejście, ale nie wnikam w to. Nie oceniam ludzi po wyglądzie. Strażakowi przez myśl to nie przejdzie..
Obrazek wstawiłem dla zgarnięcia 5 tysięcy piw, a później dla zobrazowania znieczulicy.
Obrazek wstawiłem dla zgarnięcia 5 tysięcy piw, a później dla zobrazowania znieczulicy.

A.J.K.S, a ja oceniam po wygladzie, co nie znaczy, ze sie nimi brzydze, boje dotknac i prawie kazania, nie, kazdy menel ma swoja historie ktora go zmusila do robienia tego czym sie kiedys sam brzydzil .