ale chamska propaganda.....można powiedzieć, że zaczęło się :/
NWC
2012-11-30, 8:56
Oglądałem kiedyś taki film co gościowi wszczepili czip w szpitalu niby że dla jego dobra a później widział reklamy - hologramy, a jak nie chciał się podporządkować to wysadzało mu glowe <OK>
konto usunięte
2012-11-30, 9:03
To jest naprawdę poważny temat, wystarczy się trochę zainteresować żeby wiedzieć do czego tak naprawdę to zmierza. Porządek nowego świata już jest wdrażany przez ludzi mających władze. Całkiem niedawno była mowa o przymusowych szczepionkach, teraz zaczyna się wszczepywanie chipów lecz nie na siłe.. Po prostu osoba która nie będzie tego chciała automatycznie nie będzie miała dostępu do swojego konta bankowego. Poza dowodem osobistym ma być to swojego rodzaju karta płatnicza, gotówka odchodzi w zapomnienie. Więc tak! Zaczęło się.
Otwórzcie oczy... "I sprawia, że wszyscy: mali i wielcy, bogaci i biedni, wolni i niewolnicy otrzymują znamię na prawą rękę lub na czoło i że nikt nie może kupić ni sprzedać, kto nie ma znamienia -- imienia Bestii lub liczby jej imienia. Tu jest (potrzebna) mądrość. Kto ma rozum, niech liczbę Bestii przeliczy: liczba ta, bowiem człowieka. A liczba jego: sześćset sześćdziesiąt sześć."
Ja widziałem na Youtube filmik w którym wypowiadało się dwóch mężczyzn z Filipin , mówili że w ich wioskach zjawili się ludzie którzy wstrzykiwali te chipy ludziom .Ludzie z tymi chipami zmieniali się na gorsze :tracili swój charakter stawali się źli,wściekli; atakowali ludzi bez chipów.Rząd oczywiście nic nie widzi bo te wioski są położone w górach,dżunglach .Ludzie z wiosek wieczorami nie wychodzą z domów boją się o swoje życie.