podpis użytkownika
"Wygrywa ten,którego karmię"podpis użytkownika
"Wygrywa ten,którego karmię"Ty jesteś niedorozwinięty... A jak ktoś ci portfel ukradnie to od razu też masz na garbie pierdylion kredytów? Co łatwiej zrobić uj***ć rękę czy ukraść portfel w tramwaju?
Reklama do mnie przemawia. Niech wszczepiają to gówno, staruchom, nieuleczalnie chorym, niepełnosprawnym fizycznie i psychicznie oraz murzynom. Bo kogo oni obchodzą?
podpis użytkownika
Dulce et decorum est pro patria moriale wy jesteście niedoj🤬i, spodziewałem się paru komentarzy o tym jakie to "inwigilowanie w sprawy osobiste itp", ale po sadisticu oczekiwałem też trochę rozumu, przeliczyłem się. Co do samego produktu to bardzo dobra sprawa, u nas za szybko pewnie się nie pojawi, chociaż nie wiadomo jak UE się ogarnie. Na pewno ułatwiło by to pracę lekarzom i uratowało trochę osób. Chciałbym zobaczyć jak trafiacie do szpitala z uciętą łapą i pytają was o grupę krwi i jakieś możliwe uczulenia na leki, było by tylko eeeyyyyeeyyyy. A co do danych osobowych to i bez tego nie ma już problemu.
Ty jesteś niedorozwinięty... A jak ktoś ci portfel ukradnie to od razu też masz na garbie pierdylion kredytów? Co łatwiej zrobić uj🤬 rękę czy ukraść portfel w tramwaju?
podpis użytkownika
I have no idols. I admire work, dedication and competence.podpis użytkownika
podpis użytkownika
"Długie pazury potrafią szybko porwać,