
👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
17 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
To chyba jedynie atrakcja dla turystów, przecież tam mięsa mniej niż w karaluchach...
Białko to białko. Osobiście bym nie tknął, ale rozumiem hindusów i to co myślą o nas bo jemy krowy


teraz już wiecie jak dziwne zwierzęce choroby przenoszą się na ludzi.taki sk🤬iel przylatuje później do Europy i sieje zarazę.K🤬a odstrzał na miejscu.
Ostatnio jadłem pieczone uszy świńskie jako przekąskę. Nawet dało się to pogryźć, a smakowało jak flaki świńskie.


Polecam surową wątrobę wołową, koniecznie popijaną wódką. Pyszności.


Morzik napisał/a:
Im65 spróbuj golonke pieczoną smakuje jak wątróbka...
tyś k🤬a golonkę pieczoną jadł.....wcisneli ci jakieś j🤬e podroby i porównujesz to swoich smaków.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie