dobry materiał zaj🤬 pięknie bo zapomniał paralotni
podpis użytkownika
forza nostra legge
jestem tu kilka razy dziennie. (zwolnienie po złamaniu), jak tylko wchodzę to jest już kilka komentarzy, no ja p🤬le, ludzie nie istnieją,, to są chyba boty co odpisują w każdym temacie.
pojeb na nartach to dalej z🤬b, dobrze że jest taki materiał.
pojeb na nartach to dalej z🤬b, dobrze że jest taki materiał.
Buty spadły? Kamerzysta jakiś do dupy...
Burn! Loot! Murder!
podpis użytkownika
Każdy dzień jest nową przygodą, jeśli jesteś wystarczająco niekompetentny.Burn! Loot! Murder!
Trzeba było k🤬a jeździć po trasach a nie po jakichś łąkach, skarpach i rzekach. Tak się kończy zabawa w kozaka.
podpis użytkownika
Okres ważności moich postów kończy się z chwilą ich opublikowania
Trasy są nudne, trzeba tylko trochę myśleć i znać otoczenie, gość grzeje a nie ma pojęcia o rzece, równie dobrze to mogła być autostrada
. . Chociaż raz spadłem na łęb ze skarpy a raz do studzienki ale jakie wspomnienia?

Ale p🤬licie... To było genialne
jeszcze raz!

podpis użytkownika
Ola gringo
jestem_piszę_oglądam napisał/a:
jestem tu kilka razy dziennie. (zwolnienie po złamaniu), jak tylko wchodzę to jest już kilka komentarzy, no ja p🤬le, ludzie nie istnieją,, to są chyba boty co odpisują w każdym temacie
Ale wiesz ciemniaku, że mamy tu na Sadolu "Poczekalnię"...?

daihat napisał/a:
Trasy są nudne, trzeba tylko trochę myśleć i znać otoczenie, gość grzeje a nie ma pojęcia o rzece, równie dobrze to mogła być autostrada . . Chociaż raz spadłem na łęb ze skarpy a raz do studzienki ale jakie wspomnienia?
To jest droga a nie rzeką gdzie spadł. No chyba że po rzekach jeżdżą samochody

CoJaTamK🤬aWiem napisał/a:
Ale wiesz ciemniaku, że mamy tu na Sadolu "Poczekalnię"...?
jak miło wiedzieć że są desperaci komentujący tematy już w poczekalni, tym bardziej się upewniłem że ludzie nie mają życia.