64-letni taksówkarz z Ostrowca Świętokrzyskiego chcąc skrócić sobie drogę do klienta, wjechał na tory kolejowe samochodem. Po przejechaniu około 700 metrów utknął pomiędzy nimi i zablokował ruch pociągów na około trzy godziny. Mężczyzna był pijany.
Mundurowi ustalili, że 64-latek jadąc swoim samochodem, wjechał na tory w Ostrowcu Świętokrzyskim i ruszył w kierunku Bodzechowa. Po około 700 metrach utknął i zablokował tory w obu kierunkach. Po chwili zauważył pociąg, wsiadł do pojazdu i włączył światła awaryjne.
Ok, awaryjki włączył ale po ch**a wsiadł spowrotem?
Wytłumaczeniem zaistniałej sytuacji może być fakt że stan dróg w Ostrowcu Św. jest jaki jest :
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
E tam , emeryturka już się zbliża, to ma wyje****.
Miał pociąg do samochodu to wsiadł z powrotem.
konto usunięte
2013-02-14, 19:01
konto usunięte
2013-02-14, 20:00
@3cie foto, Łada by przejechała
konto usunięte
2013-02-14, 20:07
samochody na tory
Kurde no, miał być Sosnowiec
Jak on mnie zaimponował. Ten taksówkarz znaczy.
A to nie ten co mial 1,7 promila ?
konto usunięte
2013-02-14, 21:01
I znowu moje piękne miasto
Wykoleił się
konto usunięte
2013-02-14, 21:28
Skoro taksówka i jechał do klienta to Ja się pytam gdzie numer boczny taryfy i "kogut" ?
Do tego chyba z tyłu widać fotelik dla dziecka (ale tego już nie jestem pewien)
Ogólnie coś w tych fotkach mi nie pasuje.