I tak niczego się nie nauczy .....
Niczego się nie nauczy bo nie żyje

Niczego się nie nauczy bo nie żyje
O ile ten trawnik nie kończył się urwiskiem to raczej ma szansę na kolejny występ na sadisticu

podpis użytkownika
Moja babcia mówiła: "Dzieciaku, nie szukaj takiej co ma duży biust, tylko takiej co bierze z dupy do ust".Dla odmiany - j🤬 wszystkich Januszy w puszkach, szczególnie w tej zj🤬ejPolsce o/ Eksperci k🤬a jego mać. Ha tfu!
J🤬e debile jest coś takiego jak afiksacja na obiekcie. Gość zafiksował się na aucie i dlatego wyj🤬 łazana. Po prostu jadąc na moto musisz patrzeć tam gdzie chcesz jechać. Jak będziesz patrzył na krawężnik to się w niego wp🤬lisz. Polecam cepom od komentarzy o motocyklistach film pt 'Biblia pokonywania zakrętów'
Dla odmiany - j🤬 wszystkich Januszy w puszkach, szczególnie w tej zj🤬ejPolsce o/ Eksperci k🤬a jego mać. Ha tfu!
Już rozumiem dlaczego motop🤬dy nap🤬lają w wszystkie możliwe przeszkody na drodze. Oni jak konie, widzą tylko swój cel i c🤬j ze skrzyżowaniami i pozostałymi na drodze. Oni widzą gdzie chcą dojechać tylko nie zawsze im wychodzi

J🤬e debile jest coś takiego jak afiksacja na obiekcie. Gość zafiksował się na aucie i dlatego wyj🤬 łazana. Po prostu jadąc na moto musisz patrzeć tam gdzie chcesz jechać. Jak będziesz patrzył na krawężnik to się w niego wp🤬lisz. Polecam cepom od komentarzy o motocyklistach film pt 'Biblia pokonywania zakrętów'
Dla odmiany - j🤬 wszystkich Januszy w puszkach, szczególnie w tej zj🤬ejPolsce o/ Eksperci k🤬a jego mać. Ha tfu!
życzę wielu pionowych progów zwalniających.
Pewnie nie zrozumiesz, więc wyjaśnię. Mam nadzieje ze się rozk🤬isz na wiosnę i zostaniesz j🤬ym warzywem.
Wracając do nagrania, mam nadzieje ze całego ścierwa motop🤬dy nie znaleźli.