👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:07

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
ten serial mnie już wk🤬ia. Nie mogę patrzeć na tych j🤬ych nieudaczników. Non stop wpadają w takie same pułapki. Ciągle popełniają te same błędy. Nie chce mi się już tego k🤬a oglądać. Tylko się niepotrzebnie wk🤬iam.
No i chociaż w tym momencie te k🤬y z AMC trzymają się pierwotnej koncepcji z komiksu.
Miałem nadzieję od samego początku, Maggie znów będzie wolna
Miałem nadzieję od samego początku, Maggie znów będzie wolna

donkapusta napisał/a:
Nie oglądam, co to za serial i czemu on ich bije?
To "Czterej Pancerni i Pies".
Skosny dostal wp🤬l bo sie przestawial do Szarika

podpis użytkownika
"A może słucham Ciebie, a może mnie to jebie ..."Kaliber 44 - "Może tak może nie"
No i c🤬j... Jako jedyny w tym serialu Negan ma jaja i potrafi coś zrobić. A tak ogólnie to każdy tam umrze.

Akurat 3 godziny temu oglądałem niesamowicie mnie wkurza że przez 46minut czasu antenowego pokazali rozbudowaną ostatnią scenę ostatniego odcinka sezonu 6 nie umując charakteru tzw Neganowi twórcy z tym odcinkiem zj🤬i to powinno być s7 00 czy jakoś tak.

Mnie troche ta scena zaszokowała mimo, że jestem bywalcem działu hard. A co do samego serialu to trochę mnie już wk🤬ia fakt, że jest on bardziej o wojnie między społecznościami, a nie trupami tak jak to było na początku.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie