📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
21 minut temu
🔥
Dwaj wyprzedzacze na DK22
- teraz popularne
Oni też mają swojego Patryka w podrasowanym samochodzie bogatych rodziców.
edek_kotek napisał/a:
No i który odpowie za potrącenie pieszych na pasach?
To rosja. Odpowie ten, który nie ma urzędnika w rodzinie.🤓
alekoleś napisał/a:
No proszę, zatrzymał się a i tak potrącił.
Teraz należy zadać pytanie czy warto się w takim razie zatrzymywać .
Po co się zatrzymywał skoro i tak ich potrącił ? niepotrzebna stłuczka
edek_kotek napisał/a:
No i który odpowie za potrącenie pieszych na pasach?
Jest nagranie więc ten co uderzył z tyłu, bez nagrania pewnie też by śledczy doszli do tego faktu
Ale,kurturalnie,wysiadł,obejrzal swoje szkody..O ludzi się nie zatroszczył;po co?Mięso szosowe...😁
Przegląd od AI
W 2024 roku w Polsce doszło do 7 242 wypadków z najechania na pieszego, w których zginęły 792 osoby, a 6 800 zostało rannych, co stanowi 22,9% wszystkich wypadków drogowych w kraju, według danych z Biblioteki Nauki.
Więcej szczegółów na temat wypadków z udziałem pieszych:
Najechania na pieszego: W 2024 roku odnotowano 7 242 takie zdarzenia.
Ofiary: W konsekwencji tych wypadków zginęły 792 osoby, a 6 800 odniosło obrażenia.
Procentowy udział: Najechania na pieszego stanowiły 22,9% wszystkich wypadków drogowych
W 2024 roku w Polsce doszło do 7 242 wypadków z najechania na pieszego, w których zginęły 792 osoby, a 6 800 zostało rannych, co stanowi 22,9% wszystkich wypadków drogowych w kraju, według danych z Biblioteki Nauki.
Więcej szczegółów na temat wypadków z udziałem pieszych:
Najechania na pieszego: W 2024 roku odnotowano 7 242 takie zdarzenia.
Ofiary: W konsekwencji tych wypadków zginęły 792 osoby, a 6 800 odniosło obrażenia.
Procentowy udział: Najechania na pieszego stanowiły 22,9% wszystkich wypadków drogowych
smc napisał/a:
Oni też mają swojego Patryka w podrasowanym samochodzie bogatych rodziców.
To opel, czyli g...
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie