Główna Poczekalnia Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 19:16
Pierwszy anal
konto usunięte • 2014-07-20, 20:10
Suchar własnej roboty (by nie pisać "materiał własny").

Ojciec pojechał z młodym synem na wakacje do azji południowej. Wiedząc, że syn był niedoświadczony w "tych sprawach" postanowił, jak to ojciec, troche mu pomóc. Pojechał z nim do burdelu, syn nie wiedząc gdzie jest, nie stawiał oporu, jednak był troche zaniepokojony. Ojciec powiedział właścicielowi, że to pierwszy raz jego syna, oraz, że chce, aby mały zasmakował analu (aby kiedyś sam zaliczył c🤬kę).
Alfons zawołał dz🤬kę, była to śliczna, biuściasta azjatka, o boskich pośladkach. Wzięła chłopaka za rękę i zaprowadziła do pokoju. Już po chwili słychać jęki, stęki, odgłosy bólu i rozkoszy, po 30 minutach wychodzą, chłopak cały zadowolony, dz🤬ka zmęczona. Wracają do samochodu. W drodze powrotnej ojciec pyta syna:
- No, synu, jak tam twój pierwszy raz?
- Zajebiście tato! R🤬aliśmy się całą godzinę, obciąganie było świetne, anal też niczego sobie, dobrze, że ta laska zaproponowała mi wazelinę, bo ciężko wchodził w dupę.
- Pewnie dlatego, że masz dużego. Moje geny.
- Niee, po prostu z nerwów zaciskałem odbyt.
Zgłoś
Radbug 2014-07-20, 20:12 32
po słowach "azji południowej" wiedziałem jak to się skończy
Zgłoś
konto usunięte 2014-07-20, 20:14 14
Radbug napisał/a:

po słowach "azji południowej" wiedziałem jak to się skończy

Dokładnie, dlatego dowcip nie zasługuje na piwo bo jest zbyt przewidywalny.
Zgłoś
zsakuł 2014-07-20, 20:15 127
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2014-07-20, 20:22 6
Małemu było tak dobrze, że stracił poczucie czasu
Zgłoś
konto usunięte 2014-07-20, 20:27 9
Oberwie mi się za to że ho ho, ale zacytuję klasyka:
Cytat:

Piwo za materiał własny

Zgłoś
vejin 2014-07-20, 21:53
taki własnej roboty, a ssał już pałę dinozaurom.
Zgłoś
konto usunięte 2014-07-20, 22:06
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2014-07-20, 23:25 11
Zgłoś
konto usunięte 2014-07-20, 23:41 1
up. żelazna logika, niczym u Macierewicza
Zgłoś
contowsky 2014-07-21, 2:27
ten numer z czasem i tak nie przebije tego, jak bongman kiedyś zdublował sam siebie
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem