Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:


Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:


Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Avatar
kwaite09 2023-03-10, 21:16 2
""dodawała coś do patelni" weźcie sie nauczcie chociaż tłumaczyć z sensem.
Zgłoś
Avatar
kaziupir 2023-03-10, 21:22 13
To raczej wybuch szybkowaru
Zgłoś
Avatar
Geraldinio 2023-03-10, 22:17 14
ale co można wrzucić do patelni, żeby tak jebło? granat??

podpis użytkownika

Si vis pacem, para bellum.
Zgłoś
Avatar
Yolanda 2023-03-10, 23:27 4
Geraldinio napisał/a:

ale co można wrzucić do patelni, żeby tak jebło? granat??

szczyptę próżności, 45g ego, 2 szklanki głupoty.
Zgłoś
Avatar
parapsychol 2023-03-10, 23:57 1
Geraldinio napisał/a:

ale co można wrzucić do patelni, żeby tak jebło? granat??



do rozgrzanego oleju wrzucic mogla lod, gwarantowana efektowna explozja, byl kiedys filmik chyba z maca gdzie do oleju na frytki gosciu wrzucil mrozone frytki

podpis użytkownika

przewiduje smierc i zniszczenie, lubie te wydarzenia ogladac w tv albo internetach. Nikogo nie ostrzegam aby nie zaburzac moich fantazji, oraz kontiunum czasoprzestrzennego.
Zgłoś
Avatar
apvorek 2023-03-11, 0:39 12
parapsychol napisał/a:

do rozgrzanego oleju wrzucic mogla lod, gwarantowana efektowna explozja, byl kiedys filmik chyba z maca gdzie do oleju na frytki gosciu wrzucil mrozone frytki



Można po polsku?xD Przecież większość ludzi mrożone frytki wrzuca na gorący olej XD
Zgłoś
Avatar
ErwinR 2023-03-11, 1:11 2
parapsychol napisał/a:

do rozgrzanego oleju wrzucic mogla lod, gwarantowana efektowna explozja, byl kiedys filmik chyba z maca gdzie do oleju na frytki gosciu wrzucil mrozone frytki



co ty gosciu p🤬lisz... Wrzucenie nieco wiekszej niz pare kropel ilosci wody w jakiejkolwiek postaci do rozgrzanego oleju jak w owym filmie z maca zresztą skutkuje gwaltownym wygotowywaniem sie oleju. Obojetnie czy to olej roslinny czy frytura, i jak juz wyzej napisali frytki tez mrozone sa wrzucane do oleju.
Zgłoś
Avatar
silwerbalk 2023-03-11, 6:03 2
Szybkowar komuś jebną ....
Zgłoś
Avatar
tatko 2023-03-11, 6:18 6
ErwinR napisał/a:

co ty gosciu p🤬lisz... Wrzucenie nieco wiekszej niz pare kropel ilosci wody w jakiejkolwiek postaci do rozgrzanego oleju jak w owym filmie z maca zresztą skutkuje gwaltownym wygotowywaniem sie oleju. Obojetnie czy to olej roslinny czy frytura, i jak juz wyzej napisali frytki tez mrozone sa wrzucane do oleju.


Gw🤬townie to cię ojciec robił...
Wrzucenie lodu czy wody do wrzącego oleju powoduje natychmiastowe zagotowanie i wyparowanie wody. Wraz z wodą unoszą się drobinki oleju. Taka chmura może się zapalić i p🤬lnąć. Dlatego jeśli np. zapali się olej na patelni to nie wolno go zalewać woda tylko przykryć czymś, co odetnie dopływ tlenu - pokrywką, kocem gaśniczym, choćby ręcznikiem albo fartuchem. Dlatego w kuchniach profesjonalnych zawsze wiszą koce gaśnicze.
W McDonaldzie mają frytownice i podgrzewacze elektryczne, nie ma źródła zapłonu. Przy wrzucaniu zamrożonych frytek do oleju masz jedynie dość głośny bulgot i obłok pary. Nie(u)ważny magister humanistyki może się oparzyć
Zgłoś
Avatar
Baronessa 2023-03-11, 8:26 4
Co wy tam gówniaki p🤬licie?! Jaki lód, jakie frytki? Oczywiście, że na patelni może wybuchnąć jakieś żarcie podczas smażenia, ale nie aż z taką siłą, żeby kluchę 70kg+ wywaliło na drugi koniec kuchni. Butla z gazem jebnęła, albo szybkowar, tak jak ktoś powiedział, czy inne radzieckie gówno do gotowania. Hehe, beka z was...
Zgłoś
Avatar
7wporzondku 2023-03-11, 16:34
Szybkowar zak🤬il w kalendarz
Zgłoś
Avatar
maarek69 2023-03-11, 18:17
Wody dolała pewnie.
Zgłoś
Avatar
ErwinR 2023-03-12, 2:29
tatko napisał/a:

Gw🤬townie to cię ojciec robił...
Wrzucenie lodu czy wody do wrzącego oleju powoduje natychmiastowe zagotowanie i wyparowanie wody. Wraz z wodą unoszą się drobinki oleju. Taka chmura może się zapalić i p🤬lnąć. Dlatego jeśli np. zapali się olej na patelni to nie wolno go zalewać woda tylko przykryć czymś, co odetnie dopływ tlenu - pokrywką, kocem gaśniczym, choćby ręcznikiem albo fartuchem. Dlatego w kuchniach profesjonalnych zawsze wiszą koce gaśnicze.
W McDonaldzie mają frytownice i podgrzewacze elektryczne, nie ma źródła zapłonu. Przy wrzucaniu zamrożonych frytek do oleju masz jedynie dość głośny bulgot i obłok pary. Nie(u)ważny magister humanistyki może się oparzyć



o jednym piszemy. Olej wygotowywuje sie czy k🤬a wychodzi jeden c🤬j. Nie wybucha jak na filmie glupiomądry durniu
Zgłoś
Avatar
mazga50 2023-03-12, 23:21
apvorek napisał/a:

Można po polsku?xD Przecież większość ludzi mrożone frytki wrzuca na gorący olej XD



Frytki, a nie lód. Dlatego zawsze sprawdzaj, czy frytki są bez glazury, czyli rozmrożone i ponownie zamrożone.
Zgłoś