👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
54 minuty temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
onucek napisał/a:
A gdzie to????
A czy to ważne gdzie w Europie?
Info:
Kazachskie media podały, że piroman „celowo podpalił choinkę”, bo wierzył
że Nowy Rok „nie powinien być obchodzony” w Kazachstanie.
_Yarko_ napisał/a:
Info:
Cały czas liczył, że nadal będzie 2023.
Myślę że równie dobrze mógł to być jakiś patus dresiarz. Nie wiem co gorsze- muzułmanin z których 90% jest normalna, czy dresiarze patusy z których 100% jest imbecylami
Wszystkich ciaptaków deportować do Afryki, tam ich miejsce.Tak na marginesie gdzie straż graniczna i przybrzeżna Włoch , Grecji, Hiszpanii, Francji ... Ratują dziadów zamiast pociągnąć serią z CKM-u. Wystrzelali by jednych drugich dziesiątych to następni już mieliby opory przed płynięciem do EU arabofizycy francowaci , nieroby jedne .
Tak na koniec to chciałbym widzieć film z akcji zawracania ołowiem tych nierobów ...
Tak na koniec to chciałbym widzieć film z akcji zawracania ołowiem tych nierobów ...
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie