👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:27

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Gdyby były słychać tylko jego głos to można by pomyśleć, że to facet.
Odczepcie się od tych rudych... urodził się z takim kolorem włosów i nic na to nie poradzi.
Przecież to też człowiek który może żyć jak mu się podoba. Nie wiem co wy się tak na tych
rudych uwzięliście ...
Żartowałem he he.. każdy z nich to fałszywe ścierwo , które ma coś na bani i nie por🤬a sobie do 50
Uważajcie też na łysych - każdy łysy może być tak naprawdę rudy...
Przecież to też człowiek który może żyć jak mu się podoba. Nie wiem co wy się tak na tych
rudych uwzięliście ...
Żartowałem he he.. każdy z nich to fałszywe ścierwo , które ma coś na bani i nie por🤬a sobie do 50

Uważajcie też na łysych - każdy łysy może być tak naprawdę rudy...

jahchild napisał/a:
Rudy pedał w kolczykach...
+ pedalski brytyjski akcent
jahchild napisał/a:
Mieszanka wybuchowa.
jahchild napisał/a:

Dziś tak niewiele trzeba, aby zaistnieć w internecie. Wystarczy być idiotą.

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie