Na prawdę was to śmieszy ? Typowy Januszowy humor, który rozbawi 40 letniego Leszka-mechanika samochodowego przy piwie , na kanapie przed telewizorem. Człowiek legenda ale humor co najwyżej średni. Śmieszny wygląd i wyjątkowy głos to jego atuty. Niestety nie może się równać z dzisiejszymi stand uperami to na pewno
![]()
Żeby to śmieszyło, trzeba było żyć w tamtych czasach. Znać realia. Ty chowałeś się na jakiś pokemonach i innym gównie, do oglądania którego pod groźbą kary śmierci by mnie nie zmuszono. Różnica pokolenia nas dzieli. Gustów i poczucia humoru także.

Żeby to śmieszyło, trzeba było żyć w tamtych czasach. Znać realia. Ty chowałeś się na jakiś pokemonach i innym gównie, do oglądania którego pod groźbą kary śmierci by mnie nie zmuszono. Różnica pokolenia nas dzieli. Gustów i poczucia humoru także.
Hehe nie zesraj się tylko z tymi Pokemonami

Hehe nie zesraj się tylko z tymi Pokemonami. Wychowywałem się na różnych bajkach głównie tych chińskich bajeczkach, a realia znam bardzo dobrze nawet nie wiesz jaką gafę popełniłeś sugerując,że ich nie znam,ale nie o tym rozmawiamy. Typowa arogancja, jej książkowy przykład. Widzę,że chyba trafiłem w twój czuły punkt bo napisałeś to jakby Ci zaraz policja miała komputer przeszukać
. Fakt dzieli nas różnica pokolenia i dzielą nas realia, a więc się obudź bo teraz jest 2016 rok ,a nie czasy Solidarności i skaczącego Leszka, a ja się bardzo cieszę,że chowałem się w czasie "pokemonów i innych gówien,do oglądania których pod groźbą kary śmierci by Ciebie nie zmuszono" , bo mogłem mieć normalnie dzieciństwo z pełnym garnkiem, normalnymi zabawkami, bez durnych ograniczeń i z przywilejami o których kiedyś nie miałeś nawet pojęcia,że wejdą w życie
. Naskoczyłeś na mnie jakbym co najmniej wyj🤬 Ci matule,co tylko świadczy o tym twoim pożal się POKOLENIU,które i tak niedługo pójdzie do piachu,a więc
![]()
Po pierwsze - wcale na Ciebie nie naskoczyłem. a stwierdziłem fakt, iż nie rozumiesz skeczów z tamtych lat, po drugie - zachowujesz się jak bohaterowie z bajek Twojego dzieciństwa, po trzecie - nie życz nikomu zejścia do piachu, bo jutro to Ty możesz do niego trafić, choćby przez pijanego kierowcę, po czwarte - styl Twojej wypowiedzi sugeruje, iż dalej siedzisz przed kompem w swoim pokoju wyklejonym plakatami CS czy GTA w mieszkaniu swoich rodziców, bo jesteś zbyt głupi żeby się od nich wyprowadzić i zacząć życie na własny rachunek (dopiero teraz na Ciebie naskoczyłem).
Nie pozdrawiam
saves
Po pierwsze - wcale na Ciebie nie naskoczyłem. a stwierdziłem fakt, iż nie rozumiesz skeczów z tamtych lat, po drugie - zachowujesz się jak bohaterowie z bajek Twojego dzieciństwa, po trzecie - nie życz nikomu zejścia do piachu, bo jutro to Ty możesz do niego trafić, choćby przez pijanego kierowcę, po czwarte - styl Twojej wypowiedzi sugeruje, iż dalej siedzisz przed kompem w swoim pokoju wyklejonym plakatami CS czy GTA w mieszkaniu swoich rodziców, bo jesteś zbyt głupi żeby się od nich wyprowadzić i zacząć życie na własny rachunek (dopiero teraz na Ciebie naskoczyłem).
Nie pozdrawiam
saves
Nikomu nie życzę "zejścia do piachu" tylko sugeruję,że starość nie bierze jeńców

saves: dyskutujesz z facetem o nicku "popek" - daj spokój, szkoda zdrowia...
Nick dotyczy nazwiska, a nie twojego idola mistrzu

@Up. Nie raz mieli problemy to nie p🤬l gamoniu i cicho byc.
Następny ułom bez pojęcia.