saves napisał/a:
Po pierwsze - wcale na Ciebie nie naskoczyłem. a stwierdziłem fakt, iż nie rozumiesz skeczów z tamtych lat, po drugie - zachowujesz się jak bohaterowie z bajek Twojego dzieciństwa, po trzecie - nie życz nikomu zejścia do piachu, bo jutro to Ty możesz do niego trafić, choćby przez pijanego kierowcę, po czwarte - styl Twojej wypowiedzi sugeruje, iż dalej siedzisz przed kompem w swoim pokoju wyklejonym plakatami CS czy GTA w mieszkaniu swoich rodziców, bo jesteś zbyt głupi żeby się od nich wyprowadzić i zacząć życie na własny rachunek (dopiero teraz na Ciebie naskoczyłem).
Nie pozdrawiam
saves
Nikomu nie życzę "zejścia do piachu" tylko sugeruję,że starość nie bierze jeńców

Tu zgadłeś siedzę w pokoju przed kompem (mogę sobie pozwolić bo zdałem egzaminy sesyjne i mam wolny czas) , no bo z kalkulatora postu nie napiszę ,a plakatów nie mam żadnych jedynie jakieś stare obrazy

A do rodziców czasami przyjeżdzam na weekend jak mi studia pozwolą. Życie na własny rachunek zacznę jak skończę studia, narazie się uczę ograniczony umysłowo arogancie po zawce,który myśli,że wyznacznikiem dorosłości jest życie na własny rachunek , tylko chyba głupota nie pozwala Ci zrozumieć,że niektórzy by pójść do pracy muszą skończyć studia

Typowe myślenie zaprogramowanego przez państwo obywatela. A tu Cię jeszcze zaskoczę,że 90% czereśniaczków na sadolu to młodzi chłopcy lub dziewczynki