Ostatnio pojawia się dużo materiałów z występów typu stand-up, wrzucam więc filmik na którym widać że Giza wcale nie był pierwszym stand-uperem w Polsce. Materiał bardzo stary i pewnie wielu ludzi widziało, wrzucam dla tych którzy nie mieli okazji obejrzeć.
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:24
Tego kabaretu nie przebije żaden z dzisiejszych. Przy wielu się śmiałem, ale nie jak do tego. To oni walczyli z komuną i to z dużo mocniejszym skutkiem niż ci durnie od solidarności. Piwo za pamięć o ich twórczości
wulfgarval napisał/a:
Tego kabaretu nie przebije żaden z dzisiejszych. Przy wielu się śmiałem, ale nie jak do tego. To oni walczyli z komuną i to z dużo mocniejszym skutkiem niż ci durnie od solidarności. Piwo za pamięć o ich twórczości
Następny gamoń co nie ma pojęcia o tamtych czasach.
Gdyby nie Solidarność i tamci durnie jak ich nazywasz, to taki Smoleń z Laskowikiem mogli by sobie wystąpić w piwnicy, a nie w TV dla milionowej widowni. A jak by przesadzili w tej piwnicy, to następny występ mieli by dla kolegów w pasiakach więziennych.
vass napisał/a:
Chciałbym zauważyć GAMONIU ze Smoleń i Laskowik cisnęli po komunistach zanim jeszcze w ogóle powstała Solidarność, wiec nie unoś się...
Następny gamoń co nie ma pojęcia o tamtych czasach.
Gdyby nie Solidarność i tamci durnie jak ich nazywasz, to taki Smoleń z Laskowikiem mogli by sobie wystąpić w piwnicy, a nie w TV dla milionowej widowni. A jak by przesadzili w tej piwnicy, to następny występ mieli by dla kolegów w pasiakach więziennych.
Na prawdę was to śmieszy ? Typowy Januszowy humor, który rozbawi 40 letniego Leszka-mechanika samochodowego przy piwie , na kanapie przed telewizorem. Człowiek legenda ale humor co najwyżej średni. Śmieszny wygląd i wyjątkowy głos to jego atuty. Niestety nie może się równać z dzisiejszymi stand uperami to na pewno
Pan Smoleń, to dobry człowiek jego drogi z laskowikiem sie rozeszły, stosunki zmieniły, pomagał ludziom teraz sam porzebuje pomocy!!!
gazetalubuska.pl/aktualnosci/art/9390456,bohdan-smolen-ratowal-innych-...
gazetalubuska.pl/aktualnosci/art/9390456,bohdan-smolen-ratowal-innych-...
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie