👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 0:54

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Cytat:
Ciekawe jak to jest r🤬ać muminke ?
Cytat:@up spytaj ojca
to może powiesz nam jak na imię ma mama muminka ?

Moonlord napisał/a:
to może powiesz nam jak na imię ma mama muminka ?
Bożena!

Dziękuje Bardzo autorowi tego postu za zniszczone dzieciństwo
Muminek mam nadzieje że się skubany zabezpieczył przed niechcianą ciążą

Muminek mam nadzieje że się skubany zabezpieczył przed niechcianą ciążą

Kaprys napisał/a:
audio pochodzi z 79 odcinka "Zaręczyny Muminka". Muminek znajduje pierścionek, a migotka po cwianiacku wkręca go w zaręczyny. Reasumując - chodzi o wkładanie pierścionka na palec.Dobra, teraz o kwiatka chodziło, czy co? Bo że o prącie do pochwy to wiadomo, ale w wersji dla dzieci?
Jeśli lubicie doszukiwać się podtekstów, mniej lub bardziej ukrytych, polecam całą serię, w każdym odcinku jest coś co bawi swoją dwuznacznością, szczególnie kiedy oglądacie to będąc skutym jak świnia.
a do typka który w jednym z pierwszych komentarzy napisał, że TE Muminki to polska produkcja - jebnij się w łeb.
edit: dodam, że wytrwałym i uważnym uda się znaleźć odpowiedź na nurtujące od dziecka pytanie, jak nazywali się mamusia i tatuś Muminka zanim urodził się Muminek. Jest to w jednym z odcinków ze wspominkami Tatusia Muminka z młodości.
Uwielbiam tą sadistica, człowiek przyjedzie styrany, czyta komenty i jak zwykle to samo jeden normalny na temat, następny pseudo pocisk a potem z górki wszyscy cisną się nawzajem wyzywając się przy tym, a zaraz gdzieś to widziałem już wiem wszędzie gdzie są Polacy, ehh dobranoc
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie