👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:36

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Trochę mało interesująca gra wstępna, ale sama jazda i finał na ryj, elegancja

Od razu widać, że polska bajka bo muminki nie mają ubrań jak w polsce
Ciekawe jak to jest r🤬ać muminke ?

Ciekawe jak to jest r🤬ać muminke ?
Dobra, teraz o kwiatka chodziło, czy co? Bo że o prącie do pochwy to wiadomo, ale w wersji dla dzieci?

@YanioL twój mi mówił że całkiem przyjemnie najgorsze doswiadczenia mial ze swoja doczesno ale szybko jo zabił bo śmierdziała trupem cheheehehehe
re up:
Nie zrozumialem ani słowa z twojego wywodu. To jakby próbować kogoś obrazić tekstem "ej ale jebiesz kaloszem!" .
Nie zrozumialem ani słowa z twojego wywodu. To jakby próbować kogoś obrazić tekstem "ej ale jebiesz kaloszem!" .
@up chwalisz się czy żalisz.
spier****j w ogóle zrozumienia tu nie znajdziesz
spier****j w ogóle zrozumienia tu nie znajdziesz
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie