podpis użytkownika
Rób tak, żeby TOBIE było dobrze, bo innym nigdy nie dogodzisz.podpis użytkownika
Denied by the blind church.'cause these are not the words of God.
- The same God that burnt the
knowing.
Nigdy nie odbywałem podróży takim wagonem, ale p🤬lę, za c🤬ja bym nie usnął. Chrapiące stare grażyny i naj🤬e janusze zionęły by wódką, bo trzeba się napić ze współplemieńcem i pewnie j🤬iby siarczyste bonczury z dupy całą noc. Na trzeźwo za c🤬ja bym nie usnął obok obcych ludzi.
Wlazłeś między wrony to pij jak i one
Nigdy nie odbywałem podróży takim wagonem, ale p🤬lę, za c🤬ja bym nie usnął. Chrapiące stare grażyny i naj🤬e janusze zionęły by wódką, bo trzeba się napić ze współplemieńcem i pewnie j🤬iby siarczyste bonczury z dupy całą noc. Na trzeźwo za c🤬ja bym nie usnął obok obcych ludzi.
Sapiących Grażyn i naj🤬ych Januszy raczej nie stać na sypialny.
Sapiących Grażyn i naj🤬ych Januszy raczej nie stać na sypialny.
Zdziwilbys sie

za moich czasów były zabezpieczenia co by się nie sp🤬olić
Tak było i to amelynowe
trochę twardo było no i ten dźwięk gdy się pokrętło jeblo na załącz światło, takie tłiii było jakby ultra dźwięk
dobry wieczór państwu poproszę bilecik
no i pytanie ilu i dokąd,
I pstryk dziurkaczem podwujnym
I do Ełku
pstryk dziękuję dobranoc
obudź jak będziemy przez Wisłę przyjeżdżać
lecieć niezwykle rzadkie gówno. Szarpie gościa na górnym łóżku:
-Proszę się obudzić! Zesrał się pan!
-Ale ja wcale nie śpię!!!!
podpis użytkownika
"...i nawet kiedy umrę, będę mieć zamontowane dwa subwoofery w trumnie." ~Słoń, BajtersSapiących Grażyn i naj🤬ych Januszy raczej nie stać na sypialny.
Racja bieda była najczęściej to na korytarzu byliśmy Rybnik Ełk , siedzenia czasem wolne jedno z ściany dało się wysunąć ale to było dla tych silniejszych, Tata raczej wołał żebyśmy na torach siedzieli
Oho, jaki francuski piesek się znalazł. Pewnie ziarnko grochu na 10 materacach też by ci uniemożliwiło zaśnięcie. Co za p🤬da z ciebie...