Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Juzwa 2020-03-06, 21:20 3
Może nie pierwszy raz w sypialnym, ale zazwyczaj jeździł na trzeźwo.

podpis użytkownika

Rób tak, żeby TOBIE było dobrze, bo innym nigdy nie dogodzisz.
Zgłoś
sensualna 2020-03-06, 21:27
za moich czasów były zabezpieczenia co by się nie sp🤬olić
Zgłoś
crossdressphyxia 2020-03-06, 21:38 10
Nigdy nie odbywałem podróży takim wagonem, ale p🤬lę, za c🤬ja bym nie usnął. Chrapiące stare grażyny i naj🤬e janusze zionęły by wódką, bo trzeba się napić ze współplemieńcem i pewnie j🤬iby siarczyste bonczury z dupy całą noc. Na trzeźwo za c🤬ja bym nie usnął obok obcych ludzi.

podpis użytkownika

Denied by the blind church.
'cause these are not the words of God.
- The same God that burnt the
knowing.
Zgłoś
mygyry 2020-03-06, 21:56 29
crossdressphyxia napisał/a:

Nigdy nie odbywałem podróży takim wagonem, ale p🤬lę, za c🤬ja bym nie usnął. Chrapiące stare grażyny i naj🤬e janusze zionęły by wódką, bo trzeba się napić ze współplemieńcem i pewnie j🤬iby siarczyste bonczury z dupy całą noc. Na trzeźwo za c🤬ja bym nie usnął obok obcych ludzi.

Wlazłeś między wrony to pij jak i one
Zgłoś
Asia_wow 2020-03-06, 22:23 3
Ale sie sp🤬olil
Zgłoś
Raflik 2020-03-06, 22:33 5
Widać że nigdy nie był w Wojsku i nie spał na gałęzi hehehe
Zgłoś
koras24 2020-03-06, 22:36
Raczej zaraz potem wrócił do restauracyjnego.
Zgłoś
Kriski 2020-03-06, 22:46 6

Sapiących Grażyn i naj🤬ych Januszy raczej nie stać na sypialny.
Zgłoś
ZaSwojePiję 2020-03-06, 23:12 1
Kriski napisał/a:

Zdziwilbys sie
Zgłoś
Lee225 2020-03-06, 23:40 1
Pewnie k🤬a miał ten tik który doświadczamy przy zasypianiu "uczucie wchodzenia po schodach bądź spadania" i się sp🤬ziulił.
Zgłoś
Byku35 2020-03-07, 1:20 2
sensualna napisał/a:

za moich czasów były zabezpieczenia co by się nie sp🤬olić

Tak było i to amelynowe
trochę twardo było no i ten dźwięk gdy się pokrętło jeblo na załącz światło, takie tłiii było jakby ultra dźwięk

dobry wieczór państwu poproszę bilecik

no i pytanie ilu i dokąd,
I pstryk dziurkaczem podwujnym

I do Ełku

pstryk dziękuję dobranoc

obudź jak będziemy przez Wisłę przyjeżdżać
Zgłoś
SuchyHarry 2020-03-07, 1:29 7
PKP Intercity. Jedzie 2 kolesi w przedziale sypialnym, nagle na tego na dole zaczyna
lecieć niezwykle rzadkie gówno. Szarpie gościa na górnym łóżku:
-Proszę się obudzić! Zesrał się pan!
-Ale ja wcale nie śpię!!!!

podpis użytkownika

"...i nawet kiedy umrę, będę mieć zamontowane dwa subwoofery w trumnie." ~Słoń, Bajters
Zgłoś
Byku35 2020-03-07, 6:01 1
Kriski napisał/a:

Racja bieda była najczęściej to na korytarzu byliśmy Rybnik Ełk , siedzenia czasem wolne jedno z ściany dało się wysunąć ale to było dla tych silniejszych, Tata raczej wołał żebyśmy na torach siedzieli
Zgłoś
ellsworth 2020-03-07, 17:31 1

Oho, jaki francuski piesek się znalazł. Pewnie ziarnko grochu na 10 materacach też by ci uniemożliwiło zaśnięcie. Co za p🤬da z ciebie...
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie