Jak sp🤬alał to sp🤬alał, ale jak sie już wyj🤬 to zaliczył każdy większy głaz. Podoba mi się ten głaz

To taka sama sytuacja co skaczą sobie do ryja wszyscy napinacze internetowi i dla przykładu podam Pana Różala co pukał do drzwi domu i prosił do rozmowy twarzą w twarz 🫨
No z tym tygrysem bengalskim nie miał co startować bo by go spojrzeniem zabil
Ten pies jest niesamowity. Sam się wstępie obił przed wytapianiem.
Black_Hole napisał/a:
No z tym tygrysem bengalskim nie miał co startować bo by go spojrzeniem zabil
przeciez ten kotek się potulny zrobił przy tym psie
podpis użytkownika
piwo stawiam najczęściej jak coś mnie rozbawi, więc jeśli postawiłem je tobie, to jesteś śmieszny gość.
Odtwarzasz x razy
podpis użytkownika
youtu.be/sG8NDw3Tv6c?feature=shared
Szacunek też dla Kota, który tylko nastraszył młodego i go nie gonił.
up
Zwierzęta unikają starć gdy mają co do pyska włożyć. A kotu się przytrafiła padlina. Poza tym - pies jest na tyle duży, że może zranić, a trudno jest polować z poranioną łapą. Gdyby natomiast padliny nie było, to prawdopodobnie pies stałby się ofiarą.
Zwierzęta unikają starć gdy mają co do pyska włożyć. A kotu się przytrafiła padlina. Poza tym - pies jest na tyle duży, że może zranić, a trudno jest polować z poranioną łapą. Gdyby natomiast padliny nie było, to prawdopodobnie pies stałby się ofiarą.
Patryc napisał/a:
up
nie nie może zranić. To że ma zęby i szczeka nic nie znaczy. Dla pantery to tylko posiłek.