📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 11:27

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

A u mnie w podstawówce było tak że na stołówce nie było szyby chyba przez pół roku i jak wstawili to ktoś przez nią przeszedł. Jaki morał z tego?

Zapiety napisał/a:
Jaki morał z tego?
Olej szkołę zostań policjantem?

Zapiety napisał/a:
Jaki morał z tego?
to chyba oczywiste. Jedz kanapki z serem.
Jesteście blisko ale jeszcze to nie to. Po za tym żeby być policjantem wystarczy teraz dres kupić

jak dla mnie pies jest znacznie inteligentniejszy..
joemonster.org/filmy/17795/Wyjsc_ze_sklepu
joemonster.org/filmy/17795/Wyjsc_ze_sklepu

myj zeby po kazdym posilku i absolutnie nie kupuj forda focusa

KuKluxKlan napisał/a:
sra Ci po kątach,
a jak nauczysz, to nawet do kuwety!

psy są na pewno mądzejsze niż niekturzy ludzie...
to straszne
to straszne
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie