👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
45 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Właściciel to idiota, mógł przewidzieć jak to się skończy i jeszcze ciśnie pompę z psa.
Te małe coś to pies!? Żartuje, sam mam jamnika, fajne psiaki.
Najlepsze są ich te małe odbytki. Niby małę a ile frajdy
Najlepsze są ich te małe odbytki. Niby małę a ile frajdy

w naszych warunkach to jak starcie psa i ropuchy, obydwa moje psy tylko raz sprawdzily czy ropuchy sa jadalne

Widać, że pies po prostu chciał się bawić, bo nie wiedział co to za stwór... a właścicielowi bym tego skunksa przystawił do ryja, bo dla psa to nie mogło być przyjemne, czego każdy myślący człowiek mógł się spodziewać. Ale nie, lepiej to nakręcić...

Najchętniej widziałbym jak właścicielowi psa, słoń sra na ryj.

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie