Główna Poczekalnia (6) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Postaw kawę Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 13:56
Novotko 2017-01-20, 13:02 59
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
PanKukuruźnik82 2017-01-20, 13:05
,,Nosił wilk razy kilka, poniosło i wilka '' heheheh
Zgłoś
konto usunięte 2017-01-20, 13:44 4
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
PieronJasnySzlag 2017-01-20, 14:33
No ja czekam z niecierpliwością na gównoburze środowisk lewicowych. Wszystkie biedronie, środy czy inne ostaszewskie powinny działać równie stanowczo jak w przypadku cyrków obwoźnych czy świątecznej sprzedaży karpia. Licze na ogólnopolski bojkot tego filmu i co najmniej kilka artykułów w gazecie wyborczej
Zgłoś
konto usunięte 2017-01-20, 14:35 6
@up Weź koło jebnij się w czoło. Gówno-burze to masz w domu.
Zgłoś
mazga50 2017-01-21, 2:05
z filmy "Był sobie pies" (2017). czas przeszły, dokonany...
Zgłoś
Gizmolka 2017-01-21, 3:43 1
Zgłoś
NORGHUL 2017-01-22, 4:23 1
Zgłoś
rbQ321 2017-01-22, 6:24 1
Zgłoś
wizzPL 2017-01-22, 9:37
w takich filmach powinni mieć dużo psów do robienia dubli, jeśli ten się bał powinni wziąć innego który zwyczajnie się nie boi
Ja mam 5 psów jeden wskoczy do każdego jeziora rzeki nawet za kamykiem a mam psa który nawet łap nie zamoczy bo się boi (też owczarki)
Zgłoś
jessjess 2017-01-22, 10:11
Zgłoś
konto usunięte 2017-01-22, 10:20
Zgłoś
ritu4l 2017-01-22, 10:48 1
Zgłoś
thewhitestar 2017-01-22, 11:48
Jego na końcu wsysło?
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem