👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
27 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
wina murzyna, bo gdyby pies mial kaganiec to nie mieliby prawa do niego strzelac. Szkoda psa, bo to glupie ale wierne stworzenie

szczerze jakby to był mój pies to nie odpuściłbym temu glinie, ever

A co takiego zrobił ten koleś że musieli go aresztować? Nagrywał sobie filmik? To jest jakaś podstawa do tak agresywnego aresztowania? Zresztą to chyba u nich normalne, bo to już nie pierwszy filmik w którym policja strzela do psa, który jest nie świadomy i broni swojego właściciela.
Pytanie czy zamiast odstawiać taką popisówę nie można było zwrócić uwagi właścicielowi żeby odszedł z tą kamerą?
A jak już strzela to niech zabija, a nie patrzy jak pies się turla we własnej krwi.
Ale oni już tam tak mają, chore łby.
Pytanie czy zamiast odstawiać taką popisówę nie można było zwrócić uwagi właścicielowi żeby odszedł z tą kamerą?
A jak już strzela to niech zabija, a nie patrzy jak pies się turla we własnej krwi.
Ale oni już tam tak mają, chore łby.

Można wiedzieć, co takiego koleś zrobił, że zamiast "dzień dobry, dowodzik poproszę", były kajdanki?
Bawił się telefonem i nagle policja stwierdziła, że go zakuje, nawet odpowiedniego ostrzeżenia nie dając.
h'ameryka w czystej postaci.
BTW szkoda psa, ja nie wiem jakbym zareagował, jakbym widział de facto egzekucję mojego psa
Bawił się telefonem i nagle policja stwierdziła, że go zakuje, nawet odpowiedniego ostrzeżenia nie dając.
h'ameryka w czystej postaci.
BTW szkoda psa, ja nie wiem jakbym zareagował, jakbym widział de facto egzekucję mojego psa

Tak wszyscy tego psa bronią, że nie potrzebnie strzelali, że nie był agresywny a każdy z was gdyby taki Ci skoczył do ręki krzyczał by jak mała dziewczynka i wołał o pomoc.

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie