👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:34

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

@gokillyourself
weź wróć do kuchni i nie pisz więcej beznadziejnych komentarzy <załamka>
weź wróć do kuchni i nie pisz więcej beznadziejnych komentarzy <załamka>

Rems napisał/a:
poziom bezmyślności i amatorstwa policji osiągnął kolejny poziom.
może po testach sprawnościowych powinni robić jeszcze testy IQ
testy sprawnościowe w amerykańskiej policji??

Jeszcze przy tej muzyce gangsterskiej filmik nabiera innego znaczwenia.
Czasami mam wrażenie że amerykańska policja jest głupsza od botów w quake 3 o których był tu ostatnio temat

Krótka piłka z mojej strony, pewnie nygus widząc co się święci zrobił to specjalnie, ale nawet jeśli nie - policjant strzela gdy pies się na niego rzuca, jakie miał zamiary? Ofc internetowi eksperci wiedzą najlepiej. Ja na miejscu Policjanta zrobił bym to samo, lub poprosił nygusa, co by się psem zajął, no ale... Nie można mieć żadnych pretensji do Policjanta.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie